Mitt kostupplägg

Frukost:
Fiberhavregryn 40g
Kruskakli 10g
Psylliumfrö 5g
Jordgubbar 60g
Body Science whey 100%-chokladsmak 25g
Omega 3
Mivitotal flex
Zink

Lunch:
Matvete 40g
Lax 100g
Grönsaker 300 g
Keso 0,4% fett 100g

Mellis 1:
Kesella 150g
Jordgubbar 50g
Kruskakli 5g
Psylliumfrö 5g
Body Science Diet fuelprotein-chokladsmak 20g
Nötter 6g

Mellis 2:
Som ovan eller
Dietfuel protein chokladsmak 30g
Kruskakli 5g
Psylliumfrö 5g
Fiberhavregryn 20g
Nötter 6g

Innan träning:
Aminosyror och kreatin
Omega 3
Mivitotal flex

Efter träning:
Body science 100% maltodextrin 30g
Body Science whey 100%-chokladsmak 30g eller
Body Science EAA 12g

Middag:
Fullkornsris 50g
Tonfisk i vatten en halv burk
Keso 0,4% fett 150g
Liten klick ketchup 🙂
Grönsaker 300g
Nötter 6g

Kvällsmål:
Body Science kasein 100% mjölkprotein-chokladsmak 30g

Så här ser en dag ut ungefär, det är grundstommen. Beroende på var jag kört för pass/vad jag ska köra för pass så justerar jag något på kolhydraterna, dvs höjer eller sänker. Om jag kliver upp tidigare och hinner med ett mellanmål innan lunch brukar det bli lite nötter och en proteindrink eller en fibermuffins, men oftast hinner jag inte detta då min lunch ligger så tidigt som 10.45! Jobbar på skola och då är det bara att inrätta sig efter skolschemat och dess mattider 🙂 Men för mig funkar det jättebra att fylla på med lunch så tidigt.
När det blir dags att dra ner, vilket det är snart, så kommer jag främst att minska kolhydratsintaget vid lunch och middag och sedan succesivt även dra ner totala kaloriintaget.
Kostupplägget grundar sig på ett dietupplägg som jag fått av en vän till mig, dock har jag ändrat lite i det och anpassat upplägget efter vad som funkar för mig. Men stort tack ändå Hanne!!! Jag vet att du avskyr att jag lagt in ketchup i min kost men jag kan bara inte motstå den röda lilla klicken som förgyller måltiden 🙂 det är ju trots allt mindre socker och salt i den….

Bild 400130

Bild 400129

Så här brukar det se ut när jag masspruducerar matlådor. Snabbt, enkelt och funktionellt, en riktig gourmékock helt enkelt….. 😉

Bye!