Rekordhelg!!!

Fjärde och sista dagen på arenan. Idag var det vår allas, Petter rektorn Jonsson som skulle köra.
Efter lite skakig böj och bänk smällde han upp 300 kg i mark som ingenting, vilket innebar ett nytt tävlings PB för honom. Grymt jobbat!! Slutade på totalt en 2:a placering efter sjukt starka Emil!! Stort grattis Petter!!!

Gårdagen var det Kristian som körde. Efter några svettiga turer i plastpåsar och bastu lyckades han väga in på 82,95 kg. Shit vilken pers!! Med tanke på vad han gjort med sin kropp de senaste dagarna, med vätske- och saltladdning, mådde illa på tävlingen och var likblek i ansiktet, gjorde han en grym prestation!!

Riktigt hårda domare i böjen vilket gjorde det svårt för honom att hämta upp i restten av tävlingen. Fick en lite dålig träff i bänken men drog 290 i mark som ingenting!! Också nytt tävlings PB!! Man kan säga att Kristian och Petters lyftning så ganska lik ut. Hur som helst STORT GRATTIS MIN VÄN, DU ÄR GRYM!!

Nu återstår bara tungviktarna, där MM team elite atleteten Robin Sjögren ska tävla. Tyvärr hinner vi inte stanna och hejja för ska på kalas hos min pappa som fyller år idag!!
STORT LYCKA TILL Robin!!

Efter en grym helg med mycket lyftning avslutar vi vistelsen med ett kalas hos min pappa.
I morgon bär det av mot Stockholm igen för att börja jobba på tisdag…

Nu väntar jag bara på ett besked så får jag se hur min framtida satsning kommer att se ut… Spännande!!!

I följande inlägg kommer ett GÄNG med BILDER FRÅN HELGEN!!!

bild.JPG

Ha det bäst!!

//J