Föreläsare för AFPT

Igår var en intensiv men väldigt rolig dag!! Startade dagen på CM Training i Solna, med en av mina grymma PT-klienter, Sid! En tjej som började träna för första gången 2012 och gör idag imponerande resultat!! Ska bli spännande att följa hennes utveckling!!

Tips!! Om du söker ett bra gym som har allt och inte vill trängas… Kom hit!! Riktigt bra ställe att bara köra på utan att behöva vänta… Sundbybergsvägen 1 i Solna (gamla world class som de gjort riktigt fint!) ligger vid polishuset.

bild 2.JPG

Direkt efter bar det av mot min behandlare, Andreas Ivert.
För ca 2 månader sedan fick jag bekräftat att jag har ett diskbråck i nacken… Känns lite ibland men oftast inte längre… Men när det gör ont hjälper Andreas mig att lindra/ta bort ev. besvär som det medför…

Nu under min högvolymsperiod i träningen har jag varit tvungen att massera upp mina ben ca 1 gång i veckan, för att kunna böja 3 ggr i veckan….:))

House of pain…. Smärtans borg…. Kalla det vad du vill men shit vad det hjälper min lyftning!! Tack Andreas!!

image.jpeg

Efter behandlingen bar det av mot Karlstad för föreläsning ned Anki Sundin och AFPT, där jag jobbar som en av föreläsarna. Mitt "block" handlar framför allt om styrketräning och tekniken i basövningar.

Just igår pratade jag kring hur det är att vara personlig tränare, vägen dit, vad man kan tänka på när man har det som yrke osv.. Samt lite teknikpris i böj och mark.

Anki höll i vanlig ordning i lite kost och nutrition. Jag blir så inspirerad av att lyssna på henne och vill bara veta mer mer mer!!!
Ser fram emot vårt samarbete ihop!! 🙂

bild 3.JPG

Nu lämnar jag i alla fall ett soligt Karlstad och hoppas på att Solen lyser i Stockholm med!! 🙂

bild 4.JPG

Hem och jobba lite sen blir det fredagsmys i form av sub max ettor i mark!!! Äntligen!!! Vad jag längtat att lyfta tungt (och mindre reps!) just i marken…:)

Ses imon kl. 20.00 på TV4!! 😉

/Kitsune