Coopers test & inbrottssäkra lås…

Efter en intensiv vecka nere i söder hoppar jag snart på tåget till Stockholm.

Igår var det invigning av Gymcenters nya crossfit avdelning. Tack Fehmi med familj för ett varmt välkomnande!!

Om du är i Värnamo är mitt tips att besöka Gymcenter!! Det är ett av de bättre gymmen jag besökt! De har allt vad man behöver enligt mig!! Ett gym med allt vad det innebär…. Fria vikter, bra maskiner, konditionsmaskiner och gruppträning. Lyftarpodier med tillhörande eleikostänger och vikter, en crossfitavdelning med en grym (hemmasvetsad) armgång/pullups ställning och det bästa GRYMT TREVLIG PERSONAL!! :-))

Tack för att jag fick komma hit och dela den här dagen med er och "klippa bandet". 🙂

image-1.jpeg

Det bjöds såklart på lite tävlingar: vem som gick flest varv i armgången!!! (Som gick runt) hur cool som helst!! Bänkpress, chins och farmers walk.

image-2.jpeg

Idag fick jag lite extra tid över i Nässjö.. Pga ett lite längre tågbyte…
Passade på att leta upp ett gym å träna lite…
Tur att man alltid är rustad med träningskläder och tillbehör när man reser…. Man vet aldrig när man "råkar" hamna på ett gym…;)

image-3.jpeg

Väl inne på Nordic Wellness Nässjö blev det lite löpning som avslutades med Coopers test 3000 m på löparband. Har länge tänkt att göra det och idag kändes det som att Nässjö bjöd på bra förutsättningar…;)

Det blev, enligt mina mått mätta, en helt ok tid! 14.30 minut. Om jag gör om det på löparband igen vill jag under 14, annars blir nog nästa "test" utomhus på bana…

image-4.jpeg

Precis innan jag skulle gå råkade jag klantade mig lite…. Hade haft koll på min skåpsnyckel hela passet hela vägen fram till att jag skulle köpa en dricka i repan… Nyckeln spårlöst försvunnen!!! Jag hade varit på 2 ställen i gymmet, vid löparbandet och stretchat… Men helt puts väck!!
Den vänliga receptionisten erbjöd sig att klippa upp låset….
Dock visade det sig att mitt ABUS-superlås inte gick att klippa!! Fick tillslut hjälp av en kille som satt utanför men han sa att sånna här lås är nästan omöjliga att få upp!! Ända sättet är att bryta upp skåpet…. Sagt och gjort, de fick bända upp skåpet.

Förlåt Nordic Wellness Nässjö att jag klantade mig…. :/ Men tack så hemskt mycket för er hjälpsamhet!! Så om du vill ha ett inbrottssäkert lås, köp ABUS hänglås! 😉

image-5.jpeg

Ett mindre trevligt gym med tyvärr ganska dåligt bemötande var gymmet på tågstationen i Nässjö E3, som tyvärr får tummen ner…

image-6.jpeg