Omge dig av människor som ger dig positiv energi!

Alla är vi olika och alla föds vi med olika personligheter. Dessa blir ofta starkare ju längre tiden går och ju äldre vi blir. Hur vi är som människor speglar även det vi gör och dem handlingar och val som vi väljer att göra. Det har alltid och kommer alltid finnas olika typer av människor, vissa mer negativa och vissa mer positiva.

När det handlar om vårt välmående, hur vi blir lyckliga och hur vi lyckas med de saker i livet som vi har som mål är det viktigt att man tänker till en extra gång kring dem människor man omger sig med. Drömmar är för mig till för att uppfyllas och att bli till vekligen, och vissa gånger kan det upplevas lite svårt att uppnå dessa drömmar själv. Däremot finnns det alltid människor i mitt liv som alltid finns där, och stöttar mig när jag stöter på hinder på vägen. Vänner, familj, Min sambo och många fler som alltid finns vid min sida och lyfter mig precis på det viset som hela tiden gör att jag kommer vidare och framåt dit jag vill.

Oavsett om vi vill eller inte så påverkas vi av vår omgivning. Vi tar in den stämningen och känslan som vi möter och speglar den lätt i oss själva. Ofta känner man tydligt vilka som ger dig positiv energi och vilka som ger dig raka motsatsen. Vissa människor sprudlar, är glada och det finns som en bubbla kring dem med glädje. Den typen av människor har ofta även en tillvaro som de trivs med väldigt bra och även dem själva i sin tur omger sig troligtvis av likasinnade människor. Ett driv och en positivitet som smittar av sig. I samma tur så sker även samma sak med människor som besitter motsatsen till denna positivet. Negativa människor sprider en negativ attityd och inställning till saker och ting och ”utstrålar” då även detta. Oavsett om det är positivt eller negativt så blir det som till en spiral av vårt sätt att vara och se på saker och ting.

Jag försöker att hela tiden omge mig med positiva människor i den mån det går vilket gör även att jag själv blir mer positivt och ser lösningar och möjligheter istället för hinder som jag kan komma att stöta på på vägen. Att omge dig av människor som glädjs åt det du gör och lyfter dig, dina ambitioner och tror på dig ger dig så mycket energi åt rätt håll. Det finns så många människor som tar mer energi än dom ger och det är svårt att vända deras tankesätt när spiralen väl har satt igång.

Försök att hitta dem människorna, oavsett om det är vänner, familj eller andra förebilder, så är det personer som lyfter dig, gör dig glad och GER dig energi och inte TAR den ifrån dig. Det fanns många som jag har stött på längs med vägen som inte någonsin kunde tro att jag skulle vara där jag befinner mig idag, och att jag skulle åstadkomma det jag faktiskt drömde om att göra. Jag är så otroligt tacksam att jag har så många fina människor omkring mig och att jag har vågat gå min egen väg och valde att lyssna på dem människorna som trodde på mig från första stund.

Ge aldrig upp det ni drömmer om, vill man tillräckligt mycket så är Ingeting omöjligt!

201511231331361290_sbig.jpg
201511231333415350_sbig.jpg

Många kramar från Jenny