"Sommar, sommar, sommar, det är sol och himmel blå"

En av sommarens fina höjdpunkter, vår svenska vackra tradition med midsommar. Blommor, god mat och fint sällskap med nära och kära. För mig innebär inte midsommar det som det innebär för många andra 22-åringar. Jag är ingen fantast av alkohol och dricker heller aldrig det, vilket är helt upp till var och en. Jag har inga problem med dem som gör det, men jag varken tycker om smaken eller konsekvenserna, vilket gör att jag aldrig heller dricker det. Så stora och alkoholfyllda fester är inget för mig.

FullSizeRender(7).jpg

Stilla sommarmorgon när staden fortfarande sover. En promenad längs med havet innan bad.
FullSizeRender[6].jpg

Midsommar blev en härlig helg med underbara människor, lite till ovanligheten så bjöd Sverige oss detta året även på sol. Kusiner på besök hos mina morföräldrar så en sväng dit för midsommarfirande på eftermiddagen för att sedan åka vidare hem till min familj på kvällen för grillning. Väldigt god mat och mammas mat är alltid något speciellt. Oavsett hur gammal jag än är så kommer känslan alltid vara detsamma när man kommer hem till dem. Stämningen, dofterna, ljuden, katten och allt som verkligen plockar fram alla minnen från förr. Hemkär, det är och kommer jag alltid att vara.

Marinerat kött, potatisen i ugnen och grillspetten var redo att läggas på grillen. Mamma vet så väl att när jag och Fredrik kommer, då är det dags att plocka fram mycket mat! Därför är hon alltid redo och ingen lagar mat som hon! Kött, grillspett, grönsaksspett och klyftpotatis. Till efterrätt hade hon också gjort en fantastiskt fin sommartårta med en kokos/citronbotten, vaniljkräm, grädde och jordgubbar. En väldigt frisk och väldigt god tårta som nästan hela försvann innan alla var mätta!

FullSizeRender[1].jpg
FullSizeRender[2].jpg
FullSizeRender[3].jpg
FullSizeRender[4].jpg

Mammas fina sommartårta!

Kvällen fortsatte i lugn och ro, en helt stilla kväll i solen med mycket värme och kärlek ute i trädgården på altanen. För mig är det detta som jag värdesätter mer än stora fester med fullt röj. Det är här jag mår som bäst och här jag njuter till max. En solig sommarkväll med god mat, skratt, kärlek och familjen!

FullSizeRender[5].jpg

Min egna superwoman, världens bästa mamma!

Önskar alla en fortsatt fin söndag. Ta hand om er och njut av sommaren, vädret, träningen och den goda grillade maten!

Starka kramar från Jenny.