You are who you choose to be

Av livets alla delar, av alla stadier vi går igenom, toppar som dalar och motgångar som medgångar. Saker vi kan förbereda oss för oss saker som sker oförberett. Oavsett vilka vägar livet ibland tar så är det hur vi tacklar dem och vad vi gör av det, som därefter formar oss till vilka vi är.

Alla är vi olika, vilket också är charmen med jordens alla människor – ingen är den andra lik. Ofta får jag frågan hur jag kan vara glad alltid, men det handlar inte om att jag egentligen har tusen gånger roligare, utan det handlar om hur man tar tillvara på det jag har. På vilket sätt bemöter du dagen när du vaknar? Genom att bemöta dagarna med en positiv inställning, se utmaningar framför dig och nya mål att klara av, vara tacksam för de du har runt dig och att du faktiskt kan gå upp ur sängen utan problem i en fungerande kropp – kommer ge din dag en helt annan känsla och start.

Skärmavbild 2016-09-23 kl. 14.20.26.png

Jag ville bli Personlig tränare – så då blev jag det. Du väljer, ingen annan.

Genom att välja sätt att se på saker och ting formar det även vår personlighet, våra liv och vårt mående. Väljer vi att se var dag som en möjlighet med utmaningar och med en positivt inställning ger det mig en bra start – vilket jag vill varje dag. Gentemot en negativ start där dagen ofta också fortsätter i samma spår. Alla kan vi vara glada, och alla kan vi vara ledsna och nedstämda. Alla människor har känslor, men vi människor har också ett val att välja, om du vill gå den negativa vägen, eller den positiva. Endast du gör dina val och du väljer själv vilken typ av människa du vill vara. Har du ett jobb du inte trivs med? Är du i en relation du inte trivs, en kropp du inte trivs i? Gör något åt det. Endast DU väljer vem du vill vara, det är ditt liv och endast du vet hur du vill leva det till sin fulla potential. Men allt kräver omsorg, likaså gällande ditt liv och vem du önskar vara. Det krävs omsorg och arbete för att bli den du vill vara, varje dag, varje månad. Men ett positiv liv kommer ge dig så mycket mer. Det finns så tusen och tusen saker att glädjas åt som många tar för givet. Välj vad du vill vara och börja jobba för det. ”You are who you choose to be”.

FullSizeRender(30).jpg

Önskar er en fantastisk fredag och härlig helg med nära och kära, god mat och hård träning!
Starka kramar från Jenny.