Jennys toklätta frukostmüsli

Nog för att gröt är min största favorit åter runt, alla dagar i veckan när det kommer till frukost. Men, variation är aldrig fel för att väcka liv i smaklökarna, så vad passar bättre om inte en skål med kvarg, färsk frukt eller bär toppad men en enkel och nyttig müsli som inte tar med än 10 minuter att fixa ihop!

IMG_3348.jpg

Ingredienser, 4 port.
3 skivor Falu Råg Rut, Wasa
2 dl havregryn
2 msk hela linfrö
20 g flytande honung
1 tsk kokosolja
0,5-1 tsk kanel

Tillagning:
1. Krossa knäckebröden i en bunke rätt smått. Blanda därefter i havregryn, linfrö och kanel.
2, Sätt på en stekpanna på medeltemperatur och klicka i lite kokosolja.
3. Häll i den torra blandningen och låt det stekas samtidigt som du rör runt lätt. Tillsätt därefter honungen och låt müslin stekas på låg/medeltemperatur en liten stund tills färgen har blivit lite er gyllene.
4. Servera med ex vaniljkvarg och lite bär eller frukt, och du har en bra bas till din frukost!

Innehåll/port:
P: 6g
K: 13,3g
F: 6g
Kcal: 195

IMG_3347.jpg
IMG_3349.jpg
IMG_3350.jpg

Lycka till och njut av hösten!
Starka kramar, J.