Bäst

Vill bara skriva av mig lite. Jag får många snälla och mindre snälla kommentarer såsom alla andra får. Inga konstigheter där. Enda skillnaden är att jag tar mitt coachande på allvar och suger åt mig av kritiken så gott det bara går.
<br>
Ingen är felfri och ingen är bäst på allt. Jag gör det jag gör av ren kärlek för det. Den dagen jag känner att jag inte älskar det mer så kommer jag inte att göra det mer. Detta gäller allt som har med styrketräningen att göra.
<br>
Att många lovordar mig som en duktig coach är alltid kul. Dock så vill jag påminna folk om att det finns måååånga som är duktigare än mig, måååånga som har mer kunskap inom olika områden inom detta. Dock gör jag alltid det bästa jag kan och försöker alltid göra det jag kan på ett så bra sätt som möjligt.
<br>
Det som driver mig framåt är att jag vill bli bättre på det jag gör. Har aldrig sagt att jag är bäst utan bara bra i mina ögon mått mätt 😉
<br>

Så gör alltid erat bästa för att bli så bra ni kan bli. Blir man bäst på nåt så får man inte heller glömma bort att man inte alltid kan va bäst för evigt. Det finns alltid någon som kommer att bli bättre. Så livet funkar…