Fokus axlar!

Idag lyfter jag INTE på armarna i onödan kan jag säga!! SATAN vilken träningsvärk i dem små axlarna!! Torsdagar är ju enligt mitt upplägg den dag då jag kör axlar. Och igår hade Marcus naturligtvis prickat in en wod som var typ 90% axlar! Så den "internationella axeldagen" startades med:

image.jpeg

Jag lyckades även under detta pass utveckla mina strikta pressar till "push-pressar"! Sista steget blir att göra en godkänd "jerk" 😉

Så vad tror ni att jag gjorde på kvällen? Exakt! "Push-jerks"!! Eller rättare sagt, jag ÖVADE på dem 😉 I övrigt blev det:

4x 10 pressar i maskin
4x hantellyft åt sidan (dropset)
3x 12 up right rows
3x 8 omvända flyes (baksida)

Konstigt att axlarna är mos idag?? NOT!

image-1.jpeg

Idag är det dags för "selfie-time" 🙂 Först ett besök hos bästa HEADZONE och godingen Elin, dags att bli "råtta" för ett tag då jag känner att löshåret är allt för mycket i vägen när jag kör cf! Men istället får vi hitta på något annat kul…? Efter detta ska det fixas fransar hos Lina, detta har blivit ett sjukt beroende men även det bästa jag gjort på länge 🙂 Kolla in henne på @linasfransar på IG!

Nu ska jag sända ett "kontroll sms" till min vackra, lätt dåraktiga väninna i Västerås för att få info om när jag ska infinna mig imorn. Som vi alla vet, INGA egna initiativ 😉

Ta det vackert!

Kram J

Skickat från min iPhone