Invägning!

Godmorgon i vårt "vinterland"!? Inget dåligt snöväder som mötte mig denna morgon 🙁 Jag hör till den kategorin som faktiskt verkligen gillar snön, men INTE NU!! Lite väl sent kan jag tycka kanske? Nå väl…bara att "gilla läget" 😉

Denna morgon var det dags….dags för att för första gången sedan innan SM ställa sig på vågen! Det finns INGET som orsakar sådan stress hos mig som detta satans påfund. Visst är det en jäkla bra uppfinning men hos mig har den som hos många gått och blivit till en rätt ångestladdad pryl 🙁 Men för att coachen ska kunna ha en hyfsad koll på vad som händer med kroppen var det idag dags att kolla min "tjockis-status". Faktum är att när vi här om dagen hade en liten "gissningslek" kring detta lyckats pricka helt rätt 😉 Dagens siffror visade FÖR JÄVLA MYCKET!!
Nej, diet blir det inte men ett upplägg för att få ordning på dem i dagsläget bristande rutinerna i min kost känns nödvändigt! Men styrkan behövs under mina cf pass så äta ordentligt gäller 😉

image.jpeg

Dagen har redan startat och snart är det dags att börja ladda för ett pass nere på boxen! Gillar helgpassen med en styrkedel där jag tillåts att nöta min teknik i alla dessa olika lyft som många fortfarande är rena "grekiskan" för mig! Practise, practise och VÄGRA ge upp är nyckeln!

Dagens lista på "att göra" fronten är i vanlig ordning oändlig men högst upp står något så simpelt som att införskaffa ett par nya hörlurar!! Har under hela veckan snyltat på mina kollegors vilket inte känns som ett hållbart koncept, haha!

Galet snygga…

image.png

Jahopp, då var helgen här då! Ät gott, mys massor och TRÅNA SOM IDIOTER!! 😉

Kram J