"Levande begravd"!!

Ja FY FAN säger jag bara!! Jag har denna eftermiddag genomgått en magnetröntgen av min nacke. Och ska vi prata om "psykisk prövning" så tog nog detta första platsen!
Först inleds besöket med att en sådär "trivsamt" otrevlig sköterska beordrar dig att ta av dig kläderna. Sedan blir man försedd med öronproppar innan man får lägga sig ned på rygg för att få skallen fastkilad mellan två kuddar (vilka jag sedan kom att älska). För att sedan försäkra sig om att du inte kommer någonstans så skjuts du in och ett rör likt någon jäkla rymdfärja och klaustrofobin är ett faktum!
Då man ändå ska spendera ca 15 min i "likkistan" låter dem dig sedan i 4 etapper lyssna till något likt en betongborr som spelar på lite olika lätt panikframkallande frekvenser 🙁 Låt mig säga så mycket som att dessa 15 min var dem lääängsta 15 min jag någonsin upplevt! Men nu är det över och svaren väntas på Onsdag.

image-24.jpeg

Idag är en stor dag av den anledning att vår Max tar studenten! Imorgon (när han kvicknat till) tar jag honom i bilen och styr kosan mot Västerås där firandet fortsätter 🙂 GRATTIS!

image-25.jpeg

Själv är jag fortfarande smått skärrad efter min MR och håller nu som bäst på att samla kraft för en "mys-pw" med min Fia <3

Veckorna går med en jäkla fart och just denna vecka var det välkommet då jag får erkänna mig lätt sliten.

image-26.jpeg

Trevlig fredag vänner!

Kram

J