"Blötdjur"

Ja herregud så jag såg ut när jag anlände till gymmet denna morgon! När jag vaknade till blixtar och dunder denna morgon insåg jag att cykling inte var optimalt. Men medan jag förberedde diverse småsaker och packade väskan avtog det liksom och jag kände att jag nog kunde ta cykeln i alla fall 😉 INTE värt att lita på vädergudarna dagar som denna!! Låt oss säga att regnovädret eskalerade under vägen…på 25 min kan mycket hända och "lätt" dyngsur slirade jag in här på SATS för att avsluta min cardio. Men vet ni? Jag klagar INTE!!! Inte för en sekund då detta var vad jag skulle kalla sann lycka <3 måtte det få bli lite svalare nu!?

Lite "grusig" i ögonen denna morgon då det blev lite "nattsudd" igår 😉 Blev en sväng ner på stan med Tina och när jag väl kom hem insåg jag att jag inte förberett matlådor till idag, fan! Och medan det puttrade på spisen tog jag med mig ett fårskinn och min te kopp ut på balkongen…lyset släcktes nog runt 01 skulle jag tro?

Lyckades även få till ett helt ok framsida lår pass med min "bejb" Amanda på DELTA 🙂 Svetten lackade och passet kändes som någon form av vätsketömning, haha!

image.jpeg

Rockade för i övrigt passet iförd dessa två nyheter från www.betterbodies.se! Mycket nyheter uppe på hemsidan så in och ta en kik vettja 😉

image-1.jpeg

image-2.jpeg

På DELTA igår lyckades jag även fånga "muskel skönheten" Sofie på bild 🙂 Så djävulskt fascinerad över denna blott 21 åriga donna!

image-3.jpeg

Jaha…Torsdag…kan ju inte direkt påstå att det "regnat hallonbåtar" över mig denna vecka och när jag i Tisdags fann min cykel med punktering när jag skulle hasta från jobbet fick jag ett mindre bryt! MEN, det är oftast efter just det "lilla brytet" man åter hittar styrkan och just nu ser jag bara fram emot stundande trevligheter med start ikväll på Miss Voon! Känner att kommande dagar bäddar för ytterligare lite "nattsudd" men vad gör det när helgen står för dörren och lämnar utrymme för lite sovmorgon <3

image-4.jpeg

Kram

J