Härligt med semester och goda vänner!

Haft en riktigt grym start på semestern. Dels tävlingen i helgen såklart men också nu under vår roadtrip ner mot Lund och SM #2. Jag och min vapendragare Robert Berg började resan med att rulla ner till Göteborg där det har bjudits på allt annat än bra väder. Regn, regn och lite mer, ja ni gissade rätt, REGN! 😀

Men det till trots så var visiten i Götet lika fantastisk som vanligt. Vi var på plåtning för Body Science och MM Sports i måndags. Lelle plåtade och hon är ju verkligen grym! Det vart riktigt häftiga bilder av vad jag kunde se på den lilla lilla skärmen 😉 Ska bli kul att se hur det ser ut i större skala.

Vi har också provat på lite LCHF för att ladda på ordenligt inför helgens tävling. Dock kombinerade vi det med "vanlig" kost och det kanske inte riktigt var så man skulle göra 😉 hehe.

Därefter åkte vi till Varberg och hälsade på Tito. Han styrde upp Spa på stadshotellet där vi provade alla typer av vattenmassage som de hade att erbjuda. Vi satt i det högtempurerade badet och jag höll sen på att somna i nån slags hängmatta för en person. Sååå skönt. Vi avslutade med att basta lite. Det var saltbastu, mintångbastu, varm och medelvarm torrbastu. Jäkligt skönt var det i alla fall! Efteråt när man kände sig sådär härligt avslappnad och trött åt vi på Steakhouse Knopen. Plankstek med ryggbiff… GOTT!!! 😀 Avrundade kvällen med en film och ½liter noggerglass med chokladsås… vad kan man säga? Varberg levererade 😉

Idag vaknade vi och solen sken. Tylösand blir perfekt tänkte vi! I Halmstad var det dock moln så det kändes ju kanske inte helt lockande att stanna till där. Som sanna soljägare fortsatte vi därför ner till Ängelholm och hittade solen på standen vid Klitterhus. Hääärligt att ligga där och känna havsbrisen.
Tränade därefter ett vääääldigt lätt pass för att aktivera kroppen lite. Några set böj och raka marklyft för att stretcha ut benen lite. Sen några pullups och så var vi därifrån redan.

Imorn fortsätter resan mot slutmålet vilket är Lund där vi ska tävla. Jag, Robert och Petter kommer att tävla på lördag kl 19.00. Men först är det Jenny Adolfsson som ska bänka hem ett guld imorn kl 14.00. 😀 Det vill ni såklart INTE missa så se till att kolla på livesändningen (http://klassisksm2011.se/websandning.html) eller kom till Bollhuset och häng med oss och heja fram henne till ett guld!!!

Stort lycka till imorn Jenny! Och alla andra som tävlar givetvis. 🙂