Det är inte lätt när det är svårt ;)

Vissa dagar går det tungt och idag var precis en sån dag! Jag vaknade upp och klev ur sängen och kände just precis i samma stund en stor längtan att få lägga mig där igen. Det kunde jag naturligtvis inte göra utan det var i vanlig ordning bara till att göra sig klar och åka till jobbet. Dock försvann inte den där längtan någon gång under dagen utan växte sig bara starkare. På det vart det övertid på jobbet för att saker och ting strulade. Åkte hemåt och upptäckte att jag glömt fylla vattenflaskan så det vart ingen Jacked innan träningen heller. Kanske en sån där dag som man behöver den som mest. Men men, tränas skulle det göras oavsett såklart!!

Passen ser ju lite annorlunda ut pga ryggen som fortfarande inte är helt 100 ännu. Den är klart på bättringsvägen och provade idag att belasta den med lite sittande kabelrodd bl.a. På lördag ska vi ju vara med på en uppvisningstävling på SM i Västerås. Jag, Ako, Jenny och Helena ska köra lite chins, dips och rodd. Ska se hur det känns att ro lite lätt imorn tänkte jag. Sen blir det bara vila fram tills lördag är planen. Kanske altiv vila om jag är uttråkad, man vet ju aldrig 😉

I vart fall så körde jag lite latsdrag (smala och breda), sittande kabelrodd (smala och breda), chinsintervaller, hantelcurls och cablecrosscurls. Det vart en blandning mellan kontakt och explosivitet idag.

Imorn blir det nog lite mer träning med gummiband. Jag snöat in lite på det och skulle vilja prova att köra chins med det också. Ska se om jag kan hitta på en fiffig lösning och utvärdera det 🙂

Helgen i göteborg var för övrigt hur bra som helst! Börjar kännas som ett andra hem där nere och helgerna med MM-familjen är verkligen hur bra som helst! Fick dessutom en rolig överraskning när vi kom ner i fredags! 😀

Bild

Vi passade såklart på att slå några poser framför bilden som Lelle plåtade 😉

Bild

Bild
Gillar för övrigt den nya vita tröjan! 🙂

Var i alla fall riktigt roligt att hänga i butiken och bubbla med en massa trevligt folk. Så stort tack ska ni ha alla som förgyllde dagen med er närvaro.

Efteråt vart det givetvis träning. Björn Dahlberg la upp en liten film på det. Jag är med och bänkar vääääldigt explosivt…. Eller inte 😉 Samt kör lite CC-flyes.

Tack igen alla för en fantastiskt rolig helg! Nu ser jag fram emot lördag då det är nya äventyr på gång med SM i Västerås. Ska bli roligt att se alla hårda atleter där på scen!!! Stort lycka till alla som håller på med förberedelserna!