Grym helg och bra start på veckan.

Haft en jättebra helg i göteborg. Precis som vanligt, staden levererar alltid tycker jag 🙂
Jag var med och höll i ett tävlingsförberedande seminarium för Team MM Sports. Många entusiastiska atleter deltog och det var en riktigt lyckad helg känns det som.

Jag var lekledare och höll dessutom i tyglarna för alla AF-tävlande. Jenny backade upp och hjälpte till med poseringen för tjejerna bl.a. Fokus för vår del låg ju på uppladdning inför tävling, träning-och tekniktips i chins, dips och rodd.

Blivit en hel del träning i helgen såklart. Har hållit i ett tävlingsförberedande seminarium inför AF på DC i helgen. Flera som skulle debutera så kul att kunna hjälpa till så gott det går så här mot slutklämmen.

Så blev en hel det chins, dips och rodd såklart. Men också annan lek som tandemarmhävningar, skottkärrestafett, tandemrullningar, osv osv. Ja sånt där som man får hitta på som lekledare 😀 grymt rolig helg i vart fall!

Kolla gärna Jennys blogg här på Body så ser ni en hel del bilder från helgen.

Idag vart det lite ben.

Började passet med att stå på trappmaskinen och sen köra 20 set vader i väntan på powerracket.

Sen var det dags att fronta lite 🙂

Frontböj
5×60
5×80
5×100
5×120
3×140
1×150
1×160
1×167,5 – Dubbla kroppsvikten
3×140
3×120

Benpress
5 set

Roddintervaller av olika slag

Fronten gick så jäkla lätt idag så tänkte att jag passar på att sätta dubbla kroppsvikten. Det har varit ett mål ganska så länge. Dock så var tanken att sätta det när jag vägde 90kg och alltså 180kg i fronten. Dagens resultat är ju inte PB heller, men det är klart bästa som jag har gjort på den här låga vikten. Så jag tyckte att det var roligt i vart fall. Nu är det bara att sikta vidare på 180kg och därefter 200kg 🙂

Film på frontböjen:

Lyckades också få ihop en rolig battle på träningen idag 😀
Styrkelyftaren mot gymnasten!

Så här kommer kvällens underhållning 😛

Petter mot Fredrik, SL mot gymnastik…

Ja ni får väl döma själva vem som vinner…. 😀 haha

Håller nog Fredrik som favorit i vart fall 😉