Eindhoven Fit All Day

Dagarna går och jag fortsätter att gå igenom Eindhovens utbud av träningsanläggningar. Kan ju inte påstå att det imponerar mer idag 😉

Idag var jag på middag ute på stan med hela gänget. Vi åt på Rodeo, ett steakhouse mitt i stan, med riktigt bra mat! Låg dessutom på samma gata som gymmet jag skulle till nämligen Fit All Day.

Väldigt centralt, ca två minuter att gå från centralstationen. De erbjöd också gratis provträning om man föranmälde på hemsidan (fitallday.nl) vilket såklart alltid är ett plus.

Fick en dålig känsla direkt när jag klev in och tänkte mest: åh nej samma skitutrustning igen. Det var det dock inte. Det var en annan skitutrustning 😉 Matrix. Dåliga bänkar, hantlar upp till 30kg, kabelmaskiner som skulle behövs service eller bytas för evigheter sen. Sliten inredning och övervakningskameror i gymmet…. Ingen skön känsla som sagt.

bild 3.JPG

Omklädningsrummet påminde om någon slags gymnastiksal… Inte sådär inbjudande kanske. Dock riktigt bra spegel och ljus! Nu får vi vara nöjd med det lilla här 😀
Inga skåp i omklädningsrummet.

bild 1.JPG

Tokorangea hantelrummet 😀
30kg var tyngsta handlarna.

bild 2.JPG

Usel bänkpress och återigen bara en maskin för dips. Den var dessutom för låg för att hänga på sig viktbältet så fick hoppa dipsen idag.

bild 4.JPG

Stor motionspark och mycket maskiner… Det verkar vara konceptet i den här staden.

Hittade till slut skåp att hänga grejorna i också 🙂

bild 5.JPG

En jäkla massa olika maskiner fanns det iaf. Verkligen för allt man nu kan tänkas vilja träna!

Betyg 2 / 5 får det nog bli. Bättre utrustat gym än de andra, väldigt centralt och gick absolut att träna ett ordentligt pass där om man nu inte ska köra just dips, chins eller använda tunga hantlar. Annars fanns nog allt man behöver iaf.

Två dagar kvar och jag både tror och hoppas att jag sparat det bästa till sist!! Återkommer om det imorn!