Back on track!!!

Ja nu är det inte lång tid kvar inte. Jag är lite sådär nöjd med formen, den är klart sämre än tidigare så jag har bestämt mig för att iaf försöka hinna göra något åt det. Så idag vart det tillbaka till mina älskade trappor 😀

Startskottet!!! Lyssnade på Astrix – beyond the senses första rundan. Så grymt bra låt!!!

bild 1.JPG

Hade satt klockan på 30 minuter och försökte hinna så många våningar som möjligt. Seg i benen så vart inte till att springa uppför idag utan bara gå i rask takt! Hann med 4,5 varv iaf. Det är klart godkänt tycker jag. Försöker slå det imorn.

bild 2.JPG

Ganska roligt att det var en hantverkare på våning 18 och jobbade. Han måste ju undrat vad jag höll på med när jag kom rusandes ner och promenerandes upp gång på gång 😉 eller ja..,det fattade han nog till slut 😛

Ikväll vart det rodd och ben. Rodden gick bra men jäklar va jobbig den är ibland. Sån mjölksyra i benen.

Sen var det dessutom dags för ett benpass på det. Började värma i bensparken innan det var dags för frontböj. Lite känningar i knät tyvärr, men körde mina femmor på 100kg iaf. Lätt och bra tryck i böjen!

Körde några set enbenspress. Sen började jag superseta lårcurl med benspark. Petade in vadpress också. Avslutade med några olika varianter på dropset etc i bensparken tills benen var helt slut. Skönt pass faktiskt!

Imorn blir det trappor, rodd, rygg och biceps. Och lite vader på det kanske 🙂