Hej då Sveriges bästa dietstad!

Eller vad vet jag. Men jag har fått det att fungera oväntat bra här iaf. I år har generellt varit ett väldigt annorlunda dietår för mig med nya utmaningar och hinder inför och under varje diet. Mest är det jobbet som ställt till det rejält gång på gång på gång. Men har snabbt försökt anpassa mig och hitta lösningar på problemen för att ta mig vidare mot mina tävlingsmål. Blir lite stolt och nöjd över mig själv faktiskt när det går i lås!

Det vart inga trappor idag men jag körde faktiskt lite rodd. Var av någon anledning lite sugen på det när jag kom till gymmet, så varför inte!? Tränar ju alltid på känn ändå så det fick bli så.
Bortsett från nu i helgen då tror jag att det där var sista gången på ett bra tag som jag satte mig på roddmaskinen. Vi får väl se, kanske får man något slags begär om ett tag?! 😛

bild 1.JPG

Kittad med allt jag behövde för kvällens blandpass: Shakern med body science EAA-XX, handledslindor, smartgrip för att jag drog sönder handen förra helgen och lite musik på det. Har blivit en vana nu att träna med lurar när jag kör själv. Har aldrig gjort det förr egentligen men det är nån västeråsgrej som blivit… Och fastnat lite.

bild 2.JPG

Idag vart det som sagt ett blandpass. Körde 7 set chins, 7 set dips och sen 7 omgångar av hantellyft, hantelcurl, pushdown och maskinflyes.
Lugnt och fint för att inte trötta ut mig för helgen men tillräckligt för att få lite pump iaf.

Förstår inte hur folk lyckas ta bra bilder på gymmet. Är ju helt hopplöst. Men men, man kanske anar lite hur formen ser ut såhär dagarna innan iaf.

bild 4.JPG

Efteråt gick jag till affären och handlade… Har blivit så sjukt jäkla sugen på fikabröd. Vart inte mindre sugen när jag såg de här rackarna. Lät ju sjukt gott 😀 finns de kvar nästa vecka så blir det en sån… Påse 😉 haha

bild 3.JPG

Sen gick jag hem till min potatis och kyckling. Festade iofs till den med kesella och salsasås. Riktigt gott faktiskt!!

Har verkligen blandade känslor inför helgens tävling. Eller inte så mycket tävlingen för det ska bli skitroligt!!! Men att tävlingssäsongen är över efter den. Ska bli jäkligt skönt att fokusera på annat och lägga om träning och kost. Samtidigt har det varit så jäkla roligt så kommer också sakna det. Men kroppen behöver nog återhämtningen. Har trots allt gjort 8 mästerskapstävlingar på 15 månader. Det är ganska mycket. 6 i AF och 2 i SL och till allihopa har jag varit tvungen att droppa vikt och komma i form, även till styrkelyftstävlingarna. Som sagt har det varit sjukt roligt, men nu är det dags att låta kroppen återhämta sig!!! EFTER helgen såklart 😀 nu kör vi sista slutspurten!!!!