Axelpass på Gymmet Stockholm

Godmorgon måndag !

Vi hade en bra vistelse i Stockholm och det var skönt få ett avbrott ifrån vardagen. The Chainsmokers var riktigt grymma, och ljudet på Tele2 Arena var galet bra! På lördag vid lunch gick vi runt i gamla stan och tog en kaffe/te på ett mysigt café. Min energi gick lite upp och ner denna helgen, men i helhet mår jag väldigt bra såhär 2 veckor ut ifrån tävling. Denna helgen var det även 6 veckor kvar till Sweden Grand Prix, som jag längtar! Om ni ska till Sweden GP eller någon av de andra tävlingarna, kom gärna och säg hej!

sthlm1.jpg

Gamla stan
sthlm.jpg

Så mysigt!

Som vi planerade blev det träning på Gymmet Stockholm i lördags innan vi åkte hem. Mitt pass bestod utav axlar, bröst, mage och 30 min cardio.

10 min uppvärmning på crosstrainern
Bröstpress
Pecdeck-flyes
Front lyft
Sidolyft
Militärpress med skivstång
Upright row
Framåtlutande sidolyft
Facepulls med rep
Cablecrunches
20 min maxlutning på löpbandet i slutet av passet

Hotell

För er som vill bo på ett hotell med kök i Stockholm rekommenderar jag Sky Hotel Apartments. Fint och fräscht!

Skärmavbild 2018-03-11 kl. 21.33.42.png

Mysigt!
sthlm4.jpg
sthlm3.jpg

Köket
sthlm6.jpg

Kungsholmen
sthlm2.jpg

Jag gjorde min frukost på rummet och tog med den ner så att vi kunde äta en gemensam frukost. Man få se sina möjligheter!
sthlm5.jpg

Kommande vecka

Idag är det måndag och veckan kommer rulla på som vanligt. Jag vilar idag samt på söndag då ska jag träffa coach för en sista poseringsträning innan min första tävling, Better Bodies Challenge. Förstår inte riktigt att det närmar sig, allt går så fort nu och det ska bli så kul! Utefter hur formen ser ut på söndag bestämmer hon hur min sista vecka innan tävling ska se ut kost och träningsmässigt.
Häng med här så håller ni er uppdaterade!

Kram Lisa