Uppdaterade schemat & kroppen svarade

Hej!

I lördags träffade jag min coach för en formkoll/avstämning och posering. Hon tog beslutet att ändra på några små detaljer i mina scheman, vilket gav sjukt bra resultat! Jag har under några veckor känt mig ganska så vätskig om man jämför med några veckor innan så nu ville vi börja tighta till kroppen mer. Som sagt inga drastiska ändringar men till exempel så bytte vi ut hela ägg mot äggvitor och lite ändring i grönsaksvalen. Men en annan intressant sak är att vi tog bort all typ av sötningsmedel förutom det som redan finns i BCAA, proteinpulver och kasein. Jag använde mig mycket av kcalfria såser, sötströ och steviadroppar. Det blev lite av varje och i det stora hela blev det en stor konsumtion. 15-20 min cardio, tex löpband i maxlutning i promenadtakt efter varje styrketräning var också en sak som vi la till. Redan dagen efter kände jag stor skillnad och vågen visade detsamma, måndagen ännu bättre och det har fortsatt så. Kroppen känns så mycket tightare redan. Det är en häftig känsla att vakna upp och vara tight i kroppen. Svårt att förklara, kanske behöver man vara i situationen själv, men det händer mycket nu med hur kroppen ser ut sista veckorna innan första tävlingen.

Det jag äter nu idag är väldigt basic. Bland annat äggvita, havregryn, grönsaker, kyckling, torsk, lax, ris, potatis, kasein och proteinpulver.
Jag har provat så många olika tillvägagångssätt när det gäller äggvita. Hur ska man göra så det blir gott? Koka ägget och ta bort äggulan, inte gott. Äggfluff in i ugnen så det blir som en rulltårta med kcalfria såser, inte gott. Dricka rått har jag inte gjort, men tror inte det är så gott, haha! Jag har alltid använt mig utav äggvita på dunken för jag har tänkt att det är mest ekonomiskt och smidigast, men ärligt talat så smakar det inte alls bra. Lösningen är då att kläcka färska ägg och ta bort gulan och gör en omelett av det, på med lite salt, done! Jag gillar de och tycker den är godast att äta kall.
Nu är det heller inga fria mål fram till tävling, men dock får jag fylla på kontrollerat med bra clean mat till helgen.

Jag ser så mycket fram emot denna tävlingssäsongen och har en sån bra känsla i kroppen! Jag är glad varje dag och verkligen njuter! Visst jag är hungrig då och då, men jag kan också vara mätt och känna mig tacksam och träningen är och har varit rolig varje dag! Det finns några dagar då det vart lite trögare på gymmet men jag har tagit mig ut ur det på ett lärorikt och smidigt sätt.

Jag har redan börjat tänka lite på hur jag vill ha det efter avslutad tävlingssäsong, men mer om det i ett annat inlägg.

Diet.jpg

Jag börjar bli mindre och mindre 😉

Till helgen händer det roliga grejer, jag kommer uppdatera här så häng med på bloggen!

Kram Lisa