Mot Stockholm

Hello Friday!

Just nu sitter jag i bilen påväg upp till Stockholm där vi ska bo på hotell över en natt och ikväll gå på The Chainsmokers! Det ska bli superkul och samtidigt skönt att få göra något annat utöver vardagen. Påväg dit stannade vi på Intense Gym i Jönköping för ett pass. För mig blev det fokus på quads, vader, mage och sammanlagt 30 min cardio på trappan. På tv skärmen framför trappan visades BikiniFitness klassen ifrån Arnold Classic förra helgen, så motivation fanns det gott om. Gymmet var mycket bra utrustat och i fräscha lokaler. Jag kan rekommendera er att besöka Intense Gym, perfekt att stanna till under en roadtripp då man ofta blir stel och slö av att sitta i bilen många timmar!

Hotellet vi kommer att bo på heter Sky Hotel Apartments, det är precis som det låter ett hotell med lägenheter. Dietvänligt då det finns ett litet kök i rummen. Vi har bott där en gång tidigare när min pojkvän tävlade och trivdes väldigt bra! Inomhusgarage och bra frukost i ett fint område på Kungsholmen.

Imorgon tränar vi nog på Gymmet Stockholm, brukar alltid få till mist ett pass där varje gång jag är i Stockholm. Det är också ett mycket välplanerat gym med bra maskiner och ljus!

Diet3.jpg

Hihi, ser och känner mig lite tom idag. Men passet gick super!
Diet4.jpg

Min stretch-kung! John körde ben med extra fokus på quads.
Diet5.jpg

Drog nytta av det grymma ljuset på Intense Gym!
Diet2.jpg

Min fina som har på ett väldigt snyggt och sunt sätt kommit in i en fin form efter avslutad tävlingsdiet. Han är en stor inspiration till mig!

Packning på diet

När man ska ut och resa på diet får man vara beredd på en del väskor, iallafall om man heter Lisa. Istället för en stor väska så är jag expert på att ha hundra små väskor, någon som känner igen sig? Haha!
Planering med mat är a och o. Igår lagade jag all mat som behövs över helgen och packade ner det i en kylbox som vi har med upp i bilen tills vi kommer till hotellet och kan ställa in det i kylskåpet. Jag brukar aldrig mealpreppa så mycket då jag har tiden och lyxen att oftast kunna laga maten hemma och äta den direkt.
Att ha en penna och papper är guld värt för mig när jag packar, älskar att bocka av checklistor. Det blir lätt att jag glömmer något annars och det är skönt att kunna låta listan ha koll på det man ska ha med sig.

Kram Lisa