Hur fortsätter jag?

Hello!

Nu känner jag att jag har landat lite från helgen som var. Vilka fina minnen jag kommer ta med mig in på resten av denna diet och även hela livet!

Är verkligen taggad inför Sweden Grand Prix nu! Jag vill bli ännu vassare i formen och förbättra min posering ännu mer! No time to chill 😉

Hur lägger vi nu upp det med kost och träning för att bli ännu bättre?
Min coach har uppdaterat mitt träningsschema men behållt kostschemat som det var innan, det fungerade ju väldigt bra. Det känns kul och spännande med nytt tänk kring träningen för att få någon slags omväxling och ny energi. Nu kommer jag köra färre reps med tyngre vikter och på lördagar kommer jag vara på gymet två gånger, vilket är nytt för mig. Innan körde jag runt 15-20 reps och det säger sig självt att det inte är möjligt att ha lika tunga vikter som när jag nu kommer köra 7-12 reps. Va kul det ska bli att se skillnaden i min fysik på Sweden Grand Prix 21 april!

bikini5.jpg

Kände mig så fin!

I söndags och i måndags gjorde jag fotograferingar tillsammans med Rodi. Jag jag inte sett resultaten ännu mer än på fotografernas kameror så jag väntar med spänning för att se hur bilderna blir. Tror de kommer vara grymma!
Häng kvar här så kommer jag visa er!

Nu ska jag byta om till träningskläder och inta gymmet! Ben och lite cardio blir det idag.

Kram Lisa