Uppdatering av kost

Hej!

Jag ska beskriva min nuvarande status såhär mindre än 2 veckor ut från Sweden Grand Prix med en tävling gjord denna säsong i bagaget. Dock vill jag vara noga med att säga att jag inte klagar, utan jag säger bara sanningen hur det kan kännas på en tävlingsdiet.

Jag har gått runt i tävlingsform en del veckor nu i och med att jag redan kört en tävling i slutet av mars månad och det känns verkligen. Min energi just nu räcker till att göra endast det jag måste/behöver. Bland annat går energin åt till att jobba, träna, handla och laga mat, hålla i ordning på mig själv och mitt boende. Just nu har jag inte tid/orken till att gå utanför mitt rutinmönster. Både jag och mina nära och kära vet om att detta är tillfälligt och när jag lever offseason senare kommer energifulla Lisa tillbaka. Senaste veckan har jag varit väldigt lättirriterad och haft fel mindset. Ibland har jag längtat tills allt är över, det känns lite sorligt. Jag gör ju detta för att jag tycker det är roligt! Jag vet också att det är fel mindset att ha, därför tänkte jag lite och såg till att ändra mitt mindset till det jag hade innan Better Bodies Challenge. Positivt tänkande samtidigt som jag njuter av resan till scen så mycket jag kan. Idag när jag vaknade kände jag att mitt mindset fanns där jag ville ha det, så som jag vet är mitt rätta jag! Mitt fokus är tillbaka på rätt sak! När jag står där färdig fixad på tävlingsdag i min bikini, vet jag att allt slit är värt det, varje sekund! Jag kan sätta min högra arm på det, så säker är jag.

Nu har jag förklarat lite hur tankarna kan gå under diet. Så fort mitt mindset sticker iväg åt fel håll påminner jag mig själv om varför jag började min satsning och kommer tillbaka till grundtanken bakom allt. Då brukar jag känna mig som Lisa igen och fokuset blir rätt.

Lisa Bikini.jpg

Denna bilden är tagen 7 februari. Då låg min vikt på 60 kg. Min morgonvikt idag var 56,6 kg. Detta är också en av bilderna jag använde när jag ansökte till att få blogga om min resa här på Body.se inför Sweden Grand Prix! Tiden flyger iväg.

Idag har vi uppdaterat mitt kostschema. En av mina måltider med havregrynsgröt + äggvita har bytts ut mot sparris + äggvita, vi har även bytt ut äpplet innan träning mot grapefrukt och dragit ner lite av riset på min torskmiddag.

Träningen kör jag på med som vanligt. Vi uppdaterade träningsschemat för inte så länge sedan.

Min dag kommer jag tillbringa hemma och ta det lugnt då det står vila på schemat. Jag ska faktiskt börja plocka iordning lite inför Sweden GP. Min pojkvän ska få ta med en väska ner till Malmö när han åker dit ner redan nu på söndag så det inte blir proppfullt i Moas bil när vi åker ner 🙂

Posering, matlagning och städa står även på to-do listan.

Ha en fantastisk måndagskväll!

Ta hand om er!
Kram Lisa