Sweden Grand Prix!

Hejsan!

Hänger ni med? Det är nu det händer, vi är 1 dag ut från Sweden Grand Prix!

Just nu sitter jag i bilen med Moa och Kalle ner till Malmö. Resan ner tar cirka 3 h och vi har kommit halvvägs. För tillfället har vi passerat Falkenberg. Väl där nere möter vi upp våran coach Rodi och även min pojkvän John. Jag gillar verkligen att åka på roadtripp, känslan att man är påväg någonstans. Förväntansfull! Det ska bli kul att träffa alla där nere på plats och även de andra atleterna som har bloggat inför SGP och även teamet bakom Body.

I morse drack jag lite pressad grapefrukt med Bcaa, efter det åt jag havregryn och äggvita till frukost. Inga kryddor eller salt på maten idag. Några timmar efter det blev det lite grape och Bcaa igen och vid 13 tiden åt jag kyckling med lite ananas.
Senare idag är det planerat att äta torsk och ris samt äggvita, kanske potatis. Vi får se hur formen tar sig. Det är en sak som jag gillar med min coach Rodi, hon ändrar i schemat ifall hon ser att det behövs. Hon tar dag för dag, timme för timme. Proffsigt!

Formen känns bra! Jag väger 1 kg mindre än vad jag gjorde inför senaste tävlingen i mars, Better Bodies Challenge.

bil.jpg

Mot Sweden Grand Prix och solen skiner!

Ikväll är det dags för inregistrering och första lagret spraytan. Vila, ta det lugnt och bara fokusera. Jag ser fram emot morgondagen så otroligt mycket!

Kram Lisa