Dagen efter Sweden Grand Prix

Hej på er!

Oj, jag har inte landat sen gårdagen riktigt. Som grädde på moset är det även min födelsedag idag såhär dagen efter. Det har varit så mycket fokus på tävling nu det senaste så inte tänkt på det. Men jag har blivit väl uppvaktad av min pojkvän och även familj och vänner har gratulerat mig, vilket värmer gott i hjärtat!

Det slutade på en 5 plats igår för mig på Sweden Grand Prix! Jag är glad över att jag gick till final och att placera topp 6 av dessa fantastiskt fina tjejer! Min form var helt klart förbättrad från förra tävlingen, – 1 kg och fler detaljer.

Så fysiskt sätt var jag redo men dock kände jag att jag inte var 100% där mentalt. Jag var inte lika mycket samlad och fokuserad som jag vill vara, det är svårt att förklara men det var någon pusselbit fattades. Som jag har skrivit tidigare så har jag haft en känsla att jag ”längtar” tills allt är över. Även om jag försökt njuta och stänga ute den mindre bra känslan så tror jag att den hade en viss påverkan för hur jag kände när jag gick upp på scen.

I övrigt var helgen bra nere i Malmö! Jag var omringad av otroligt fina människor! Min pojkvän som alltid är en klippa, min team kompis Moa och öven hjälpsamma Kalle, min fina coach Rodi, hela min kära familj och Johan, vänner ifrån gymmet med mera. Väldigt kul att träffa alla!

31144228_10155731137754865_6898308967387103232_n.jpg

Här är jag vid lunchtid på tävlingsdag. Endast 1 lager färg och inte färdig stylad, men jag tycker min form är den bästa hittills!

Jag är stolt över mig själv att jag har tävlat på Sweden Grand Prix!
Det var en upplevelse och jag fick med mig många lärdomar om hur jag själv fungerar vilket är mycket värdefullt!

Som sagt så jag vet att jag kan visa en bättre sida av mig själv när det är tävling. Viktigt här är att nu säger jag inte att jag är bättre än någon annan atlet eller förtjänade en annan placering, utan jag jämför mig bara med mig själv. 🙂

Jag är helt ledig från mitt jobb denna veckan och redan till helgen är det dags för denna säsongens sista tävling, Battle of Sweden, nästan på hemmaplan i Borås. Den tävlingen har jag en väldigt bra känsla för. Så jag kommer köra på stenhårt inför den tävlingen, jag känner ett fokus som är på rätt plats redan nu.

31123741_1656187467830457_6504939359492374528_n.jpg

Fina Moa och jag! Moa har en sådan fin posering, form och utstrålning, däremot så har hon gjort en väldigt fin förändring på sin form från Better Bodies Challenge, hur grymt!?

Slutligen vill jag tacka teamet på Body för förtroendet och att jag fick äran till att blogga hos er! Det har varit väldigt kul att dokumentera resan!

Kram Lisa