I’m back!!

Äntligen efter ett långt uppehåll…är jag åter här igen.

Känns bra…..

Har rätt mycket att berätta om framtiden, jobb , skador, min framtida planer mm mm

Men vi startar upp med ett härligt glass tips så här i slutet utav sommaren.

För vem älskar inte glass??

Jag äter glass i stort sätt varje dag…..en LOHILA glass som är min absoluta favorit just nu.

Men mixtrar gärna så fort tid finns på egen hand i köket.

Vad sägs om att testa denna gamla klassiker. Receptet har jag fått utav min gamla goa vän Hannah Runsten. Tack Hannah för att du förgyllt många kvällar för mig.

1 port.

  • 15 g naturella pekannötter
  • 1 st digestivkex utan socker
  • 100 g lätt kesella
  • 100 g Milda minimalt 4 %
  • 1/2 dl hermesetas sötningsströ
  • 1 1/2 tsk vaniljsocker

Hacka o smula nötter och kex.
Vispa sedan samman alla ingredienser.
Häll glassen i en plastlåda m lock och lägg i frysen 3 timmar.

Ta ut glassen ett par gånger under denna tid och rör om.

Enjoy!!!!

Ha en fantastisk Måndag
Stor kram

image1.jpeg