Rutiner

Jag trivs väldigt bra med rutiner. Känner ett lugn i det antar jag. Så man kan absolut säga att jag är en rutinmänniska. Genom åren har det sett olika ut men oftast så hittar jag en rutin som jag gillar och så håller jag mig till det tills jag hittar en ny som jag tycker passar bättre!

Det kanske är för att jag gillar rutiner som det inte är en uppoffring för mig att dieta, utan bara något jag gör. Jag gillar att ha färdiga matlådor och inte behöva fundera på vad jag ska äta till middag varje dag! Jag har absolut inget emot att inte äta samma mat som någon annan. Jag väljer ju detta själv. (och jag äter BARA sånt som jag tycker är gott) Däremot kan jag uppleva att andra har mer ont av att jag inte äter det som de äter.

Även lördagar har sina rutiner i viss mån. Tycker det är som bäst att inte ha något planerat och bara ta dagen som den kommer. Inga tider att passa eller saker att anpassa sig efter.

Tänkte återkomma efter lördag och visa hur en lördag kan se ut matmässigt i familjen Ljungs hem. På lördag ska vi faktiskt äta lunch med frugans brorsa och hans fru! Första gången vi äter ute på flera månader tror jag.