Ha en plan!

Det är bra att ha en färdig plan för hur man ska göra efter tävlingen.

Det är många som undrar hur man ska tänka efter avslutat tävlingssatsning. Det är viktigt att ha en plan, ett upplägg att följa även då. Det ska vara klart så att du är förberedd och vet hur det ska se ut efter tävlingen.

Jag vet att många kämpar och har svårt att följa ett striktare kostupplägg när man har nåt målet men som jag skrivit innan så är det inte så stor skillnad för mig kostmässigt on vs off, Jag äter i stort sätt samma typ av mat men ökar på mängden allt efter som.

Så var det absolut inte under mina första tävlingsår och då kunde jag oxå gå upp mycket i vikt mellan tävlingarna (fast det var lite planen då med) Det var så man skulle göra. Verkligen vara off.

Men jag gillar att sköta kosten söndag till fredag och äta friare på lördag. Det har sin tjusning att inte äta godis eller andra godsaker varje dag. Det blir ju lite godare om man bara äter det ibland. Går jag inte på diet så är det ju självklart att det kan slinka ner något gott nån annan dag i veckan om man är bortbjuden eller så.