Ny vecka nya tag

Ätardagen är nu förbi, längtar redan efter nästa! Jag kan lova er att jag passade på och åt riktigt mycket på min ätardag! Har längtat efter denna ätardag hela veckan! Alltså verkligen längtat! satt ivrigt och väntade på att den stora dagen äntligen skulle komma! Det vattnades liksom i min mun bara jag tänkte på vad ja skulle äta när jag vaknade upp! När jag vaknade och dagen var här så for det tusentals tankar i huvudet på mig! Ville äta allt jag inte kunnat äta på 6 månader! Jag är inte direkt den där sötsugna utan gillar mer mat. Hur som helst så började jag min morgon med en 50 minuters promenad för att förberedda mig inför min nu belägna ätardag! Under promenaden drack jag BCAA från Ultimate Nutrition, rekommenderas!

Jag Älskar mackor! Hade jag fått välja så hade jag nog ätit mackor till allt! Jag började efterlängtade dagen med 7 redigt stora mackor som jag lade i ugnen för lite varm magi, smörjde mackorna med vitlökssmör och kryddor, på det hade jag stekt ägg, bacon och paprika, neddränk i Dujon senap med majonäs – Riktigt gott och välbehövd! Satt som pricken på I:et i kistan! Efter min stora frukost så låg ångesten precis bakom hörnet och jag kände att jag var tvungen att dra ner till gymmet, så jag for ner till gymmet rappt som bara den och körde axlar, inte för att jag behövde någon energi men förtärde en grym PWO från Nanox för att tycket uppstod. VILKET TRYCK man får på gymmet av att äta sådär! GRYMT!

Efter axelpasset så stod pangasiusfilé med ris, en salladsbomb, bacon, riven ost och Crème fraîche på schemat, riktigt gott! o det var inga små portioner må jag tillägga!

Till mellanmål så åt jag kvarg, yoghurt, bär, nötter och musli i med en dl proteinpulver från Nanox för smakens skull, satt perfekt i kistan!

Under hela dagen så åt jag lite smått och gott av det som jag fann i kylen, mackor med sardiner i tomatsås blev det mycket av 🙂

Sedan förberedde jag mig mentalt för den stora grillstunden! Grillade med familj och vänner! Det blev potatis och sötpotatis i ugnen med kryddor på. Till grillningen – Flintastek, korv, bacon, ytterfilé, fläskkarré, lax, kycklingfilé, majskolvar, champinjoner fyllda med Créme Bonjour (grekisk vitlök), tomathalvor som jag lade i foliepapper tillsammans med vitlökssmör och sambal oelek och sparris.
Som tilltugg åt vi varma baguetter med smält chiliost i. Massor av såser, allt ifrån Tsatsiki till morotsmarmelad från Gotland. Massor av sallad såklart! Tog även tillfället i akt och tog mig an en matätar tävling mot min storebror dagen till ära, givetvis vann jag! :)) Det var inga små portioner må jag lova, Food for a Lion! Gjorde även några matlådor till några dagar framöver när grillen ändå var varm :))

Innan klockan slog över till 12 och söndagen var kommen, innan ätardagen blev ett minneblott så passade jag även på att trycka i mig en sista måltid, till äran toppade jag det lilla sista tomrum jag hade kvar i magen med en varm baguette med en stor köttbit som var kvar från grillningen, till det så drack jag en liter iskall mjölk! Kände att matkoman hade hälsat på mig för länge sedan och kände bara för att gå och lägga mig…

Här får har ni en bildbomb över gårdagens matbravader!

IMG_2994.JPG

Taggar inför morgonprommisen 🙂
IMG_2996.JPG

Better Bodies hoodie på promenixen, Passade på att hälsa på middagen (i bakgrunden)
IMG_3002.JPG

promenaden ledde mig till Marabou ätardagen till ära 🙂
IMG_3003.JPG

Mackorna
IMG_3007.JPG

Min frukost är redo att förtäras! :))
IMG_3011.JPG

Från axelpasset 🙂
IMG_3013.JPG

Perfekt till lunchen!
IMG_3015.JPG

Grillmys 🙂
IMG_3016.JPG

En del av min middag 🙂
IMG_3018.JPG

Very tasty :))
IMG_3019.JPG

Första portionen redo att intas!
IMG_3021.JPG

Matlådor förebereds :))
IMG_3026.JPG

God natt från en mätt och belåten Mattias!

Vaknade upp med en liten frukost följt av ett benpass med Dabin 🙂 Bra tryck efter gårdagens intag av kalorier! 🙂

IMG_3030.JPG

Dieten börjar som vanligt igen.. – frukost.
IMG_3033.JPG

Lightweight!
IMG_3035.JPG

ASS TO THE GRASS!

Tack för denna gång! Vi hörs snart igen! Kram på er fina läsare!