Att man fortfarande blir kallad för fet..

Det är helt obegripligt för mig att jag än idag kan bli kallad för tjock, fet eller fläskig. Har både läst & hört det.

Även om majoriteten inte tycker det så är det skrämmande att folk har såpass förvrängd bild av kroppen.

Jag tar inte åt mig, är en skarp tjej med skinn på näsan men Detta är vad som skapar orealistiska ideal. Detta är vad som gör en fullt vacker & sund tjej vilja gå ner & ner i vikt tills hon hamnar på en kritisk nivå. Detta är vad som gör att många aldrig blir nöjda, känner sig vackra eller slutar sträva mot mål som inte existerar eller bidrar till en god livskvalitet.

Varje dag står jag framför denna spegeln & en tumregel är att enbart säga goda saker om mig själv, tänka på allt jag har, vart jag börja & hur långt jag har kommit. Genast känner man sig inte så fet längre & njuter av bilden i spegeln som går att tyda på tusen olika sätt.
Vissa må kalla tjejen i spegeln för fet, men jag ser bara att hon utstrålar styrka, disciplin, vilja toppat med lite sex appeal (which never killed nobody).

Strunt i alla andra & våga se det positiva i spegeln, man mår inte bara bättre av det utan du skapar en massa energi till att fortsätta resan, vilken resa det än må vara. Love all shapes!

image.jpg


Jag är inte i tävlingsform men jag är fan heller en tjockis som vissa så nervärderat har mage att kalla andra.

Om tex någon får för sig att i en kommentar till min formbild kalla mig för fet eller tjock, bör man ha i åtanke om att det kommer att läsas av väldigt många unga tjejer & kvinnor. Som i värsta fall i sitt huvud bakom skärmen tänker "Om hon är äckligt tjock, vad är då inte jag" eller "Om dem tycker att hon är fet, då måste jag vara mycket fetare än henne i deras ögon". Man sårar nog fler än man har avsikt till att såra med våra osunda ideal lever starkt vidare sålänge detta pågår.

Många gånger kanske inte syftet är att såra men över nätet är det så många faktorer ur ett budskaps kontext som försvinner vilket gör det möjligt att tolka saker på en massa olika sätt.

Jag lär mig var dag & det jag alltid jobbar på är att vara mer ödmjuk än vad jag var igår. Det är något man aldrig kan bli förmycket av <3

image.jpg
image.jpg
image.jpg