Vad sägs om ett tjog BCAA-shots?

Under onsdagen anlitades ett gäng kollegor på förlaget Egmont Publishing i ett smaktest av ett tjog BCAA-blandningar från olika tillverkare. Resultatet återfinns i BODYs majutgåva, ute i butik den 23 april.

shots.JPG

Test av mobilblogg från androidenhet

Detta mailas från en Nexus 7-platta. Kommer bildernas placering att bibehållas?

Detta skrivs mellan två skärmdumpar.

Detta avslutar mailet.

/Magnus


Sent from Mailbox

Screenshot_2014-01-18-09-53-52.png
Screenshot_2013-11-24-18-14-13.png

Ny spännande träningshöst!

Just nu bubblar det här på BODY-redaktionen. Hösten har tagit sin början i rekordfart, och mycket spännande är på gång…

Något som är i hetluften är att @body.se nu finns på Instagram! Här kommer vi att uppdatera dig om vad som händer i branschen och på redaktionen, utlysa tävlingar, bjuda på bilder bakom kulisserna, och mycket annat. Bara att gå ut och följa!
Att vi finns på fejjan redan har du förmodligen inte missat?

Ytterligare en nyhet är att vi nu stolt kan presentera våra två nya BODY Radio-värdar – Kenny Dahlström och Linnea Enstedt. De hälsar och utlovar kontinuerliga och rejäla portioner träningssnack med start den 15 september!

Inte minst gör vi förstås vårt yttersta för att bjuda på de senaste träningsrönen, låta dig möta de hetaste profilerna, och förse dig med en omsvepande träningsatmosfär, som gör att vägen till gymmet alltid känns kort – i BODY Magazine!

Ses i gymvimlet…

bild.PNG

Hannah Runsten
Tf Chefredaktör

Hantelabstinens

Det oförskämt trevliga vädret har de senaste dagarna lockat mig till utegym och backintervaller. Trevligt som tusan förstås, och nog så fysiskt krävande.
Men i morse blev helt enkelt längtan för stor. Inte ens bästa svenska sommarväder kunde få mig att förlägga dagens träningspass utomhus.
Frukosten fick vänta, och efter bara några få set hantelrodd började de efterlängtade effekterna göra sig påminda. Du som på riktigt älskar att träna vet vad jag menar. Stressen rinner av, sinnena skärps, och man får en sån där nästan lite löjlig vällustkänsla, som lär sitta i resten av dagen.

bild 1.JPG

Träningsvänner, önskar er med detta en fantastisk helg!

Själv ger jag mig av västerut på en liten roadtrip…

bild 2.JPG

Hannah

Skickat från min iPhone