Några få nedslag för mig. Men massor av långa kliv för BODY.

Nej, jag har inte beträtt månen. Eller ens utfört något som är anmärkningsvärt eller konstigt. Men jag har med dessa få tangenttryckningar gjort mina, och BODYs, första blogginlägg någonsin.

Kul… Men när du slutat skratta över min digitala omognad så hoppas jag att du kan förlåta mig för att jag är hopplöst efter. Komplicerade organismer tar tid på sig att mogna, sägs det. Vi som dock är lite mer enkla får finna oss i att helt enkelt framstå som så här inavlat tröga.

Det är här jag kommer hacka ned vad som trycker mig. Inte dagligen, men förhoppningsvis någon gång per vecka. Jag är som tur inte ensam i båten. Alla i redaktionen kommer här att dela bördorna i att uppdatera bloggen, och därmed ge dig som läsare någon form av belöning för din tid här.

Denna vecka har gått i lite mer raketfart än vanligt. Fick inleda måndagen med en tvåtimmars intervju med Göteborgs-Posten om dopning, om dopingmisstänkta branschprofiler, och om vår hållning till alltihop. Tunga och svåra frågor, där jag fick upprepa vad jag både sagt och skrivit tidigare – att vi på tidningen självklart är mot dopning, men att vi inte kan ha andra normer och regler än samhället i övrigt. Pratade också en hel del om vad det enligt mig är som driver oss att sträva efter vackrare kroppar, mer muskler och även vad som får oss att vilja ta steget över till icke tillåtna preparat. Två tunga timmar, men två viktiga.

Fortsatte veckan med att plåta en nybliven NM-etta (som dessförinnan dessutom äntligen blev SM-etta), vilket var riktigt roligt.

Bild 397280
Denna arm tillhör en SM- och NM-segrare. Gissa vem?

Innan den elektroniska hetsen med denna nya sajt förlamade mig fullständigt så hann vi dessutom med att plåta alla deltagare till årets Omslagsmodellstävling. Vi hade verkligen en riktig kanondag tillsammans! Tack alla ni som var med!

Bild 397281

Bild 397282

Även ett avsnitt av BODY Radio hann vi spela in. Tack Andreas för att du är så förbannat stresstålig och produktiv!

Som du förhoppningsvis har förstått så är denna blogg endast en (liten/stor/bra/dålig) del i vår nya webbsida. En webb vi snackat om att utveckla och förändra i över tre år, men som aldrig fått mer liv än politikerinspirerat prat. Till nu. Äntligen har vi fått till stånd en webb som är både enklare att använda, men dessutom oerhört mycket bättre. Så ta dig tid att surfa runt och bekanta dig med alla resurser och möjligheter.

Snart dags för helg för mig nu. Oerhört efterlängtad, faktiskt mer än på länge.

Ses!

Alex