T, -1 dag

Sticker imorgon till Madrid och Arnold Europe med min ”hermano” Andreas. Ser fram mot det jättemycket, och det av flera skäl. Dels för att detta blir min första utlandsresa på ett tag, och det ät alltid roligt att komma ut bland de tävlande, allt förbundsfolk och alla domare i Europa. Det är till stor del samma individer som åker på de internationella tävlingarna, så efter några år blir det lite som att komma ”hem”.
Dels ska det bli riktigt kul att få bevittna det VM i AF som samtidigt också går där. OBS! Fick i morse höra att de eventuellt kommer köra HELA den tävlingen på fredag , vilket isf innebär att vi missar den… Riktigt trist, isf. De (spanjorerna) hinner väl ändra sig flera gånger om innan det, så vi håller tummarna.
Ska också bli kul att få tillbringa några dagar i Madrid, där jag aldrig varit förut, med Andy. Det är ju lite av hans bakficka, så han är i Madrid minst en gång om året.
Ska blir grymt!
Innan det ska jag dock hinna med lite administrativt jobb, en podcast, återbesök till läkaren och dessutom hämta ut mitt nya pass (det gamla hann ju naturligtvis löpa ut i förra veckan).

Rock!

Alex

Skickat från min iPhone

grusgrabbar.jpeg

Bild från en tidigare podcast-inspelning, då med Linnsén och "Lappen". Denna gång är det med skarpingen Anki Sundin.
stekalex.jpeg

Förhoppningsvis kan man få läge att steka lite i Madrid.
320px-Torres_de_Madrid.jpeg

Madrid – here we come…!