En av 8 talanger=) första inlägget!

Tjenare och god morgon=)

Är en av de 8a lyckliga talangerna på body. Känslan att jag kom med är så grym! Är den som blev röstad in och de känns ju helt otroligt bra. Att vänner och allmänheten ville ge mig denna möjlighet! Ni som röstat ska veta att jag uppskattar det sjukt mycket och ska verkligen göra allt för att ni ska kunna ta del av min resa med hela talang gruppen och vad som händer under hela diet tiden med bilder å massa skoj=)

Tänkte berätta lite vem jag är och vad jag gör. Mitt namn är Robin Ljungsberg, 24 år gammal och kommer från vara. Jobbar som plåtslagare i Norge måndag till torsdag.
När de kommer till träningsbiten så har jag sedan liten alltid drivigt med något, Fotboll,hockey, skateboard,judo,boxning och till sist de som fångade mig rejält GYMMET=) De som fick mig till gymmet var en av mina bästa vänner. Mins de som igår, sommarlovet mellan 8an och 9an på högstadiet så kunde ingen av oss små pöjka fatta varför våran vän alltid sprang iväg till gymmet på eftermiddagen när de var fint väder å man kunde göra så mycket annat juuu! Till slut hakade jag på och efter ett tag började jag se små detaljer på kroppen som börja svara å då var jag fast=). Ser bara det som en positiv grej i mitt liv. Det har givit mig så mycket med allt, så detta är min livsstil och jag älskart=) Som mamma alltid säger -vad hade du gjort utan din styrke träning? hehe är så rastlös av mig och det måste gärna hända saker hela tiden och skulle lätt kunna tänka mig att va på två ställen samtidigt haha. Endel blir slitna av att man är sån och ibland kan jag till och med själv bli lite sliten av de hehe men men man får se de som positivt =)
Har iallafall drivit med styrketräning i 8 år nu och kommer gå in lite mer under tiden hur jag tränar och den biten så bara se till att följa mig =)

Är ingen super bloggare så ska försöka visa det mesta med bilder på mycket av det jag gör och vad som händer i livet under diet osv =)

så följ min resa med talang gruppen mot luciapokalen som är vårt mål=)

ha en fin söndag /R

1017524_10152022386678222_2036206358_n.jpg

gårdagens formbild!