Lite info ;)

Tjenare tränare 😉
Har kanske vart lite dålig på att ge info om vad som händer nu framöver och hur upplägget ser ut;) Första mötet/träffen med talang gänget hade vi den 29e juni och de var en grymt rolig träff !;) Den bestod av mat,träning,presentation,fotografering,gokart, och en (liten) fest på kvällen he he! Vi blev gott känt med varandra i teamet och längtar sjukt till nästa träff!;) Sist men inte minst så fick vi våra kläder från våran sponsor swedish fitness, better Bodies är märket och jag är super duper nöjd;) Sen har vi också fått kostillskott som består av Kreatin,protein,omega 3, bcaa och en pwo 😉 Så nu är de bara köra så de ryker !!
Alla gjorde även en fett mätning så vi kunde se hur vi låg till;) jag låg runt 7% i kropps fett och ska då gå ned ca 6kg fett tills det är dags för scenen ;)! Har ju god tid så kommer förmodligen ligga rätt högt på maten. Inväntar ju som sagt mitt matschema från coach Fredrik 😉 Är riktigt nyfiken på de schemat, Tror de kan göra gott för min utveckling framöver att forma till kroppen!

Så ligger de till just nu iaf och drar väl igång om nån vecka med nya schemat så då kommer jag uppdatera lite mer hur allt ser ut;)

Dagens pass blev baksida lår,vader mage. Kör vader varje pass för att försöka mosa på dom små rackarna lite extra ;p

För er som inte följer mig på instagram så är de bara börja följa 😉 Ljungsberg_ heter jag där 😉

Ha de gott friends