Bra helg;)

Hejsan svejsan;) då var de söndag och matlagningsdax inför veckan;) blir rätt mycket kyckling , nötfärs ,sötpotatis ,kvarg ,havregryn i veckan men de är ju så gott så de är ju bra;)

Helgen har vart kanon bra. I fredags blev de ett grymt morgon pass ben, sen blev de sol å bad under dagen, men solen tar ju så dåligt tycker ja;p senare på kvällen blev de grillning med ett gött gäng och de blev rätt mycket mat på mig ;p oooops ! Mat e ju så göttit, speciellt grillat;) sen hade min vän Alex slängt ihop en jordgubbs tårta med som var riktigt nice! Så blev allt endel kcal på mig där he he.

Lördagen drog jag till en av mina bästa vänner tor;) han och hans tjej Sandra bor i Göteborg så fick bli en övernattning där. Både han å Sandra är ju två träningsglada personer så givetvis blev de ju ett grymt bra pass på Nordic wellness almedal! Bröst triceps och dom berömda vaderna he he! Jag och tor får aldrig några dåliga pass ihop ! vi har bra fokus båda två och vet precis hur vi vill ha de i passet;)
Senare på kvällen blev de sushi buffé ;))))) älskar sushi , min favvo mat helt klart och det var vi ju tre om förstod ja ju när vi väl satte igång he he. Där ifrån gick vi alla tre med sprängd magar kan ja lova he he fy fasen! Stannade inte vid 30 bitar där kan ja ju säga;p sen blev de en tur på stan på kvällen/natten å kika lite, så gött att bara va en i mängden ibland alltså 😉 Göteborg är en rätt go stad så hade lätt kunnat tänka mig att bo där ett tag å se hur de är;)

Idag blir de iaf vilodag och en aning lugnare med maten he he känner mig änna lite svullen efter allt gott ;p

image.jpg

Tor bänkar å jag passar , strikt å fint 😉
image.jpg

Egopic
image.jpg

Flyes
image.jpg

Sushi time;)
image.jpg

Ja å tor efter maten ha ha
image.jpg

Broder<3