Morgon mys;)

Tjenare och god morgon 😉 lördag morgon och jag är super taggad för ett bröst/mag och vad pass !
Har blivit en mer morgon träningsmänniska det senaste helgerna , alltid tyckt det vart skönare att träna på eftermiddagen när man fått i sig ett par mål först men nu känner jag tvärt om;p men det har nog mycket med att jag känner att styrkan är bättre senare på dagen, men nu har jag gått ned på vikter och kör mer kontakt och verkligen har fokus på att rätt muskel jobbar ! Men kör ju givetvis några tunga sett i basövningarna men med kontroll. Ganska stor skillnad att bara ta i allt vad man bara har och att köra kontrollerat och strikt tungt ;).

Förra helgen var ja ju iväg med en kompis å lekte lite med hans kamera;) var å såg bilderna i torsdag och jag är fan ganska nöjd alltså;) vågar inte riktigt säga mer än ganska he he . Så snart dyker de upp lite bilder som vi tog 😉

Startar iallafall denna dag med en rejäl tallrik gröt + en banan, kanel på gröten och en skakad shake protilox, omega 3 så klart;)
Bcaa tillkommer under passet 😉

Blir en dos av mitt Pwo NO proxil och creatine monihydrat för lite extra urballning i passet he he;)

Allt kosttillskott är från swedish fitness och rekomenderar de mycket . Smakerna är goda och känner bra effekt av creatinet och Pwon!

God lördag allesammans 😉

image.jpg

Älskade proteiner 😉
image.jpg

Bcaa är kung !
image.jpg

Power 😉