Talang träff 2 över och dietstart!

Hejsan 😉 söndag kväll och matlådorna är klara inför veckan;) Har nu spenderat helgen hos min vän Jim som också är med i talangjakten. Han bor i Surahammar och där har vi flängt runt som två adhd barn inne i hans mysiga lilla etta he he . Jim har ju spelat hockey på hög nivå så var ju ingen idé att försöka sätta en tackling när man dunka in i varandra i lägenheten he he;p
Som ni kanske sett så har vi vart ganska aktiva med lite bilder hit å dit när vi tränar och dessutom fått med lite filmer he he. Finns på instagram för dom intresserade;) (Ljungsberg_) (jimivars) Blev två pass i Surahammar på ett riktigt skönt hardcore gym;) hög musik, utan tröja å mycket gap å skrik ha ha så blev två kalas pass;)

Idag söndag var träffen med hela gänget på iron sports. Där blev det ett helvettes benpass med Coach Fredrik och alla körde på bra som fan;) kan nämna att en av killarna i gruppen bjöd på en spya ha ha men nämner inga namn;) passet var hårt med andra ord;) sånt vi gillar!
Fettmätning och genomgång av kostschemat blev de senare och de såg bra ut får jag väl säga, ligger i bra start fas och kommer starta ganska högt på kalori intaget och ha en ätar dag i veckan;)
Träningen kommer bli ett 5 split styrketränings upplägg med 4dagar cardio 20 min intervaller. Ska bli riktigt spännande att se hur kroppen fungerar på detta upplägg 😉 matupplägget känns väldigt bra för mig så jag är nöjd;)

image.jpg

Jag och matte drar en lat spread bakifrån 😉
image.jpg

Dubbel biceps bakifrån 😉

Riktigt kul å träffa gänget igen och får säga att de är synd man är så utspridda från varandra och att träffarna är så sällan, men vi får väl styra upp lite egna träffar 😉 gött gäng !

Ha de gott folkens ! Natti natti