Diet status och underlättande saker!

Hejsan svejsan,
Inne på fjärde veckan i dieten nu och de känns riktigt bra. Hunger och sötsug inga problem på dietdagarna (ej lördagar ha ha) formen känns både bra och dålig, väldigt upp och ned , men de är väl ett sätt för kroppen att försvara sig så ingen idé att tänka så mycket hur man ser ut nu utan det är på tävlingsdagen allt räknas;) Har bra tryck i passen och har ganska bra ork faktiskt men de känns ju i kroppen att de snart är fredag. Lördag är ju min heliga dag som dom flesta kanske förstått he he, fritt på mat å sött är ju helt fantastiskt;) får passa på mesans coach tillåter dom dagarna, det beror ju givetvis hur formen utvecklar sig. Ju bättre form desto längre får jag ha mina ätardagar antar ja;)

Det som underlättar rätt bra under dieten är ketchup och senap, fan va gott de är att mixa lite på maten, inga jätte mängder men de gör mig nöjd 😉 sen är de ju pepsi Max som hjälper mig mycket och Celsius är ju riktigt bra;) tuggummi är också till stor hjälp men har man börjat tugga så går ett paket rätt fort kan ja säga ha ha, vill ha den där ny smaken hela tiden så man spottar å byter hej vilt;p

Idag blev ett rygg och biceps pass och hade riktigt bra pump å tryck så de var riktigt kul;) tack vare min vilo dag igår så kunde jag prestera grymt bra;) avslutade kvällen med en pw med Julia å morsan så de var gött;)
Nu är de snart läggdags känner jag så jag får min skönhetssömn ha ha;) ledig som vanligt i morgon och är garanterat upp innan sex i morgon ändå;p morgon människa till 100%!

Längtar till lördag iaf och då ska det ätas som fan! Sa förra helgen att jag skulle kanske hålla igen lite men de ska ja inte kan ja lova 😉 allt eller inget !;)
Natti natti folkens 😉

image.jpg

Den är riktigt god;)