Bra tryck i axlarna;)

God eftermiddag;) då var de söndag IGEN! Fan va tiden går alltså;p denna helgen har jag i princip inte gjort ett skit, tränat och vart mycket med familjen;) lekt med min systers små godingar Liam och Max . Igår var jag mamma, min bror Joel och Liam å fika 😉 Liam var så glad å busade med sin Festis som han sprutade ut över Joel ha ha!
Hade ju ätardag igår och nu är de fan färdigt med de där jävla godiset å skiten jag trycker på med alltså, fan jag mår piss när jag vaknar på söndag! Känns som någon slått nått riktigt hårt i ansiktet på mig när jag vaknar ha ha, sov till tio idag med!! Helt sjukt. Nästa lördag blir de bara mat ! Känner att behovet för sött å sånt är ju egentligen inte speciellt stort utan jag trycker i mig bara för att jag kan typ he he! Inte bra !
Dagens pass blev skit bra iaf;) axlar vader och cardio! Bra tryck i bitarna och energin var bra trots att jag kände mig lite nere i starten av denna dagen!
Matlådorna är gjorda och jag är redo för en jobb vecka igen;) bättre form ska jag komma i så i veckan mosar jag på allt vad jag kan! 9 v kvar tills jag står på scenen och då är de inget annat än topp form som gäller!

image.jpg

Fika dax med mamma å Liam;)
image.jpg

Soff mys med Lill grabben;)
image.jpg

Lördagens frukost ! Standard he he
image.jpg

Axel pump!
image.jpg

Ha ha mail från coach 😉 han vet att mina ätardagar spårar hi hi

De var lite från helgen å nu önskar jag alla en god vecka så höller vi i bara! Motgångar ger framgångar! Huvet styr så kör bara kör;) jihaaaa