Sponsrings paket !! Och spikmatta;)

Hej folkens;) då var jag hemma i vara igen då efter en veckas jobb. Har gått ganska bra i veckan dock lite motgångar som inte vart så bra. Träning och maten har fungerat så dieten flyter på! Dock inte så roligt när något utanför den biten krånglar men de är bara bita ihop och göra det bästa utav de! Livet är inte alltid en dans på rosor tyvärr men nog om de , allt ordnar sig med tiden!;)

Fick hem ett paket från swedish fitness idag med en omgång kläder;) alltid kul med paket ! Mestadels gasp kläder denna gången så de är coolt;)

Beställde även en spikmatta som man lägger sig på för att förbättra återhämtning å massa annan skit he he , tänkte testa den ett tag får vi se! Provade den förut och det står att dom första 2-3 minuterna kan göra väldigt ont och sen släpper de och övergår till en varm känsla;) jo tack! Vilken jävla smärta ha ha fan jag tänkte detta går aldrig!! Trodde jag skulle börja blöda på ryggen ha ha! Men jag tänkte jag får bara bita ihop och ge de en chans! Tillslut släppte det onda och jag höll fasen på att somna när jag låg där på golvet;p sjukt att den smärtan kan släppa alltså;) tror detta kan va riktigt bra faktiskt.

image.jpg

Kläderna från swedish fitness;) militär tröjan är helt klart favvo!
image.jpg

Här är mattan he he
image.jpg

Aj aj ;p kärring som man är !!

Sådan matta bör ni prova om ni inte gjort de;) trodde fan inte de var möjligt att ligga med bar överkropp på den först he he men de går;)

Okej tänkte prata lite om mat nu igen ha ha i lördags åt jag väldigt mycket godis å skräp helt enkelt och snabb energi in går snabbt ut å de har jag känt i veckan så nu på lördag får de fan bli lite jävla ordning!! Mycket mer kvalité på maten och fylla med bra energi! Klart de slinker ner något extra så men minimalt! Prio bra mat! Måste fasen ha den energin i veckan ! Men de är ju så godis å glas slinker oftast ned hur mätt man än är ha ha ! SKÄRPNING nu!! 😉

Ha en fin helg alla glada 😉