Nytt kostupplägg!!;)

God morgon vänner;) idag fredag och cardion är gjord! Skön start på dagen som vanligt så nu mumsar jag i mig gröt och kesella;)

Har fått ett nytt kostupplägg av coach och det innebär att jag ska ned ca 500kcal dag! Från 2300 till 1800 /dag! Ökar på lite till med cardion . Detta kommer garanterat göra susen! Så bara in i zombie läge å bita ihop! Ska försöka hålla humöret uppe och vara en så bra Robin jag bara kan nu de sista! Och vill bara säga de att jag försöker inte på nått sätt vara överlägsen eller dryg på gymmet eller utanför, på gymmet måste jag hålla fokus på mitt och genomföra min träning å inte stå å prata he he så även om jag ser dryg ut så är jag absolut inte de;) måste bara va i min egna värld nu de sista och köra på! Man blir lite egoistisk när man blir svag! Är ungefär som att ligga med hög feber och tycka synd om sig själv ha ha ! 6 veckor kvar nu så ska kämpa in i de sista! Vill verkligen lyckas pricka formen så måste kämpa hårt nu!

Åååååkej;) idag fredag ska jag köra mitt armpass senare på dagen och ikväll blir de en helkropps massage 😉 hoppas på en rejäl omgång så jag får tryckt ut musklerna! Måste köra ett par massage nu framöver så vätskan å allt släpper 😉 återkommer hur de var hi hi! Helgen blir lugn förövrigt och har ju som sagt sista fria ätardagen så ska bara vila å njuta på lördag! Lördagarna framöver är upplagt efter ett schema under dagen sen kommer jag få ett fritt mål på kvällen 😉

Yes yes på söndag startar iaf de nya upplägget och sen är de bara ta fram pannbenet 😉 lets do this!
Ha en bra helg folkens och en bra oktoberfest för er som ska ut 😉 peace

image.jpg

Lite lördags bars;) Jummey