Kör bara kör!!;)

Halloy;) söndag idag igen! Tiden går , dag ett på nya kostschemat och matlagningen till torsdag är gjord;) 1,2kg torsk 2,4kg potatis 300g nötfärs 2,4kg kyckling 200g ris och wokgrönsaker , havregryn och kesella med!
Skönt att gå de gjort 😉 ska bli intressant efter denna vecka och se hur kroppen och energin är .
Sista fria ätardagen igår och känner faktiskt att de ska bli skönt att få schemalagda lördagar! Kommer ha ett fritt mål men resten är upplagt;) de blir perfekt för känner nu att de går lite till överdrift he he, får en del frågor varför och vad de är bra för? För de första är de jävligt gott he he. Sen höjer de kroppens förbränning till viss grad och ger kroppen mer energi! Men i mina mängder så är dom faktorerna minimala ! Äter för mycket och känner egentligen lite motsatt effekt, trött å seg, kroppen får jobba mycket med all mat och blir ju trött av de. Så blir bra att få kontroll på dessa dagar 😉 formen kommer förmodligen ge med sig bättre nu de sista också;) 6 v kvar så bara kötta på nu!

Blev ett framsida baksida axelpass och mage idag på förmiddagen. Gick riktigt bra och hade gött tryck;) ska köra min cardio ikväll tänkte ja!
Massagen jag tog i fredags gjorde mig helt jävla död på lördagen ha ha ! Var verkligen behövlig så måste få in mer sådana tider! 😉

image.jpg

Maaaaaat;)
image.jpg

Pump!!;)
image.jpg