Ny vecka på ingång!

God kväll folkens, hoppas allt är bra med er;) här är de bra fast hjärnan kör sitt eget race nu. Efter en vecka på 1800 kcal / dag så känns de rätt mycket i huvet kan ja säga ! Skulle egentligen inte haft nån så kallad ätar dag igår , skulle haft ett fritt mål och lite extra carbs i mina vanliga mål! Men där bröt jag mot coach upplägg! Känner min kropp och så sliten å seg som jag var i fredas så behövdes de mer ! Tig en heldag på soffan å bara slappa och åt! Åt mycket och bra mat, blev några tallrikar med gröt å banan i lite andra bra måltider! Klarar inte en vecka på jobbet om jag ska ligga så lågt och inte få fylla på det är en sak som är säker ! Så där tog jag eget beslut ! Det är fem veckor kvar till DC och ska ja klara av detta låga intag så är vilan och påfyllningen på lördag super viktig! Och kommer jag inte i form pågrund av att jag fyllt på rejält på lördagar så här långt innan de är de kalori intaget på veckan det är fel på!

Blev ett axelpass idag och det gick väldigt bra! Styrkan är så där men kör mycket super set och lite högre reps ! Mycket kontakt 😉
Körde min cardio direkt när jag vakna idag så den kom allt med 😉
Då är de bara tagga för en ny vecka och försöka göra det bästa utav den! Träff med talang gruppen nästa helg också. Sista träffen innan tävling!

Ha en fin vecka folkens så ska ja kämpa på i min lilla diet bubbla !

image.jpg

Axel pump!
image.jpg

Kör bara;)