Semester!!’

God kväll folkens, idag är de torsdag å min sista arbetsdag! Nu ska ka va ledig i två veckor och bara ladda rejält inför tävlingarna 😉 ska bli skönt att bara slappa å träna . Hoppas de kommer göra nytta för kroppen att kunna vila sig mellan passen;)
Idag har vart en konstig dag he he haft både ont i huvet och ont i magen, dom två sakerna som är värst att ha verk i tycker ja. Dom styr verkligen kroppens humör och känsla. Så lyckades pricka båda he he men de gick över och blev ett helt okej axel pass 😉 känner mig väldigt sliten i kroppen och behöver snart en vilodag känner ja, lite svårt att ta mig de nu när de är så nära . Kanske repar mig nu när jag är ledig på dagarna å kan sova lite kanske he he, dör väl av rastlöshet kan ja tro;p
Snart får jag mitt tömnings och laddningschema inför DC och coach tänkte köra nått old school upplägg på mig för min kropp svarat så dåligt på ätardagarna :p så vi får se om formen kan bli nått bra på dc 😉 spännande de där alltså, att man kan bara på några få timmar om inte mindre förstöra en kropps konturer å synlighet ;p kroppen är ett mysterium och alla är vi olika . Men vi får tro detta går bra 😉 jag har tron iallafall så vi kör hårt bara;) känner mig trygg med Fredrik som coach å de är ju viktigt !

image.jpg

En liten bild efter axelpasset .