Ännu ett gott skratt åt mig själv!!

[/i]God morgon folkens ! Då har snöhelvettet anlänt 😉 har inte sett skiten själv utan räcker ju läsa på fb;) så låter persiennerna va nere tror ja;)
Vilken natt jag haft ha ha sjukt! Började så här! La mig för att sova kl 20:30 vaknade sedan upp 1,5h senare och kollade då på klockan som jag trodde var 05:30 😉 blev ju jätte glad och hoppade upp för att göra frukost! Medans jag satt och åt och nästan ätit upp allt så slängde jag ett öga på mobilen igen och insåg ju då att klockan var strax efter 22!!! Ha ha fy fan tänkte ja då! Nu har jag sabbat hela planen!! Så jag hade bara sovit 1,5 h ha ha sjukt alltså! Ja ni förstår ju att min hjärna inte är med i matchen! Men men de var ju bara låta maten glida ned fint i magen å gå å lägga sig igen;p vaknade senare vid 02:00 pigg !!! Så jag sprätte upp å slängde mig in i duschen å körde en helkropps rakning så där mitt i natten;p de ska ju göras de med så lika bra å få de gjort;) helvette va tråkigt de är he he ! Kom på mig själv när jag satt ned i duschen å raka att munnen hängde så där uppen som när man fastnat med blicken på nått ha ha flera gånger;p känner mig som ett riktigt mongo nu ha ha;) ett gott skratt förlänger livet väl?;) bra man kan ha kul åt sig själv iaf;) hoppas ni läsare har lite kul åt mig med så som jag håller på ha ha!
Aja life goes on! Lite extra carbs idag kanske får hjärnan lite mer med ;p fast då ska ja ju strypa vattnet idag med hmm så förmodligen inte 😉 mongo från Kongo 😉
Ha en fin torsdag Folkens