Ny plan å lite tankar!

Hejsan, ni som följer mig vet ju att tävlingen i helgen inte gick speciellt bra, men jag är inte bitter för de! Känner mig jävligt peppad faktiskt att försöka göra en jävla förbättring! 😉
Har inte gått på diet i 16 veckor för ingenting så ska göra allt jag kan nu för att de ska bli så bra som de bara kan bli! Luciapokalen är en väldigt viktig tävling för mig eller rättare sagt hela helgen är väldigt viktig! Vill ju va i form när jag ska visa upp mig för massa människor 😉 är man inte i form så känner man sig inte speciellt grym i tajta speedos kan ja säga! Även om formen är väl godkänt att se på men för mig som räknar med en stenhård tävlingsform å inte nån halv fet plufsig å vattnig utsida så känns de verkligen viktigt för mig att försöka få till de! Att känna sig bekväm med sin kropp i sådana här tillfällen är för mig viktigt! Skäms inte över kroppen även om jag är off season men i dagens läge är standarden på alla tävlandes formar sjukt bra så de gäller att pricka rätt!
Planen för veckan är upplagd och bara följa den så som jag tror passar mig å min kropp! Ska va väldigt försiktig med kolhydrater till helgen så de inte spiller över ! Så hoppas detta ska funka;) har tron iaf och det är viktigast! Känner mig rätt lugn å sansad och väl förbered på en sjukt hård vecka! Kommer va helt tom i kroppen på fredagen så är väl jätte trevlig å glad då kan ja tro ha ha;) kör bara kör! Vi är ju sjukt många i min klass , 35 stycken har jag fått de till så blir stenhård konkurans! Placering är inte prio ett utan de är formen som sagt! Men har iaf förberett ett fritt program som endast 6 stycken av dom 35 får visa upp! Så jag är redo för de om de nu skulle bli så! Men prio ett formen 😉 sen får man bara se hur långt de räcker;) vill iaf åka där ifrån och känna mig nöjd ! 😉 många som kommer och hejar på mig så vill ju gärna att dom ska få se mig riktigt bra;) blir kul som fan så nu är de bara fram med pannbenet å kriga!