Tankarna flyger iväg!

Hejsan , då var mitt mål nått. Luciapokalen 2013 är bu avklarat och resan ihop med talanggänget är nu över. Har vart en riktigt kul resa. Är grymt tacksam för allt stöd jag fått från alla som peppar mig å trott på mig hela vägen! Alla fina ord som betyder sjukt mycket ! Gick inte så bra i helgen tävlingsmässigt och klart jag inte är nöjd, men samtidigt så kan man inte alltid lyckas heller, vet dock inte vad jag gjort för fel egentligen mer än att min hjärna har spökat otroligt den sista tiden, stressad, lyssnar på för många olika människor och kollat hur många andra gör! Det är nog mitt största fel! Har gjort antydningar på sociala medier att vilja lägga skulden på min coach att hans upplägg är helt fel, och de vill jag verkligen ta tillbaka! Kan inte skylla på någon mer än mig själv! Har kämpat sjukt hårt men mycket annat som spelar in! Så ber om ursäkt som fan för detta! En trött å besviken Robin som har en mun som inte kan hålla käften och en hjärna som inte kan tänka mer än en gång och säger det den tänker direkt! Skäms över de och hoppas jag är förlåten! Ska ta mig en rejäl funderare nu ett tag framöver och hitta tillbaka till mitt rätta jag! Som sagt förlåt för mitt negativa beteende !
Tävlingen var iaf sjukt bra anordnad och tiderna var väl planerade ! Så blir förmodligen luciapokalen nästa år igen och då jävlar ! Större starkare å precis stenhård! Kommer inte ge mig för fem öre! Ska bygga upp en sjukt bra fysik nu och göra comeback!
Men nu ska de ätas gott å må gott å träna sjukt hårt;)
Hoppas ni alla har förståelse för min diethjärna och dumma inlägg ! Ingen vill ju misslyckas men man ska heller inte lägga skulden på andra !
Ha de bäst vänner ❤️

image.jpg

Bilden från DC