Inget kommer till den som väntar.

Mkt på agendan nu, kommer hem sent, trött o oinspirerad efter långa dagar. Längtar till helgen, mys o fyshelg m Alex o Carina, träna, äta o umgås. Det blir träning på TK, lör runt 12 o sön kl. 10. Har en nästan färdig träningsartikel till Body som jag lovat Alex ett tag nu, ska bara korrekturläsa den, men orkar inte. Handlar om mitt sätt att träna "power set", vi kan kanske fixa det tillsammans i helgen.
Idag har det varit möte på banken ang generalfullmakt o bankgaranti för Gym22. Möte i Tibro o Töreboda m Jimmy från Xgym, han ska fixa larm, kameror, lås o stereoutrustning till gymmen. Imorgon är det personalmöte o jobb hela kvällen, på tor möte ang en gymlokal i Karlsborg.

bild 1.JPG

Har folierat om vindrutan till Victoryn, blev mkt coolare än innan då det var helsvart underdel med rak, tonad ruta. Den här följer hojens former bättre.

bild 2.JPG

Hittade en ny vindoverall, ouppackad, från BetterBodies. Tror inte den platsar som veckans retro men har ingen aning om hur gammal den är. Ska ta tag i retroprylen till helgen igen, har hittat några gamla godingar. Är ute på morgonprommis m Breezy på bilden.

bild 3.JPG

De här killarna går på gymnasiet i Herrljunga. Har genom Sportkost.se hjälpt dom i ett projektarbete, en studie av kosttillskottens verkan i kombination med träning. De ska ha samma rutiner i mat o träning som de har idag, endast tillföra proteinpulver o mäta om det blir någon skillnad. De äter frukost, lunch, middag o kvällsmat som vanligt, men tillför 2 måltidersättningar/dag (Olimps Profimass) som mellanmål, en gainer efter träning (Olimps Gainbolic) och en portion "nattprotein" innan sänggående (Nanox Orbilox). De gör en kroppsmätning innan, och efter en månad, för att se hur/om kroppssammansättningen förändrats. De väger sig varje morgon o det ska bli kul att se hur det går, kommer presentera fullständigt resultat här. Det är unga killar som kanske inte ens vuxit färdigt än, så studien är inte superseriös, men rolig och kan ge viss insikt ändå. Lilla frugan har lagt i sista växeln inför Bodyfitness VM idag, står på crosstrainern i vardagsrummet framför TVn, själv blir jag bara fetare för varje dag. Allt fett hon förlorar vinner jag på ngt skumt sätt.